Novo pojačanje za Kragujevčane, doveli Zvezdinog igrača i tu nije kraj!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.06.2021.
19:00
Izvor: Sportske.net

Slavko Perović najavio nova pojačanja.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca sklapa tim za Super ligu Srbije, a po svemu sudeći, biće to veoma mlada ekipa. 

Novo pojačanje biće Uroš Blagojević koji dolazi iz Crvene zvezde i to ne kao pozajmljen igrač. 

Na "Čika Daču" dolazi kao omladinski reprezentativac, a napomenimo i to da igra na poziciji levog beka.

"Nastavljamo trend dovođenja mladih igrača, koji su članovi mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje. Ono na čemu bih posebno apostrofirao, to je da se ne radi o pozajmici igrača, već o njegovom transferu iz Crvene zvezde u Radnički 1923. Uz Blagojevića i Kovinića, kao i uz ovih par momaka iz naše omladinske škole koji su priključeni treninzima prvog tima, mislim da imamo jako lepu perspektivu za budućnost", rekao je Slavko Perović, prenosi sajt kluba. 

Neće se Radnički zaustaviti ovde. 

"Očekujemo promociju još jednog igrača u narednih par dana. Radi se o još jednom mladom momku, koji se uklapa u našu projekciju tima za predstojeću sezonu. Što se tiče nekih narednih koraka u prelaznom roku, oni će zavisiti od situacije na tržištu i nekih naših potreba. Naravno da ćemo se prilikom odabira igrača i dalje držati određenih referenci, a to je da to budu ili mladi reprezentativci ili povratnici iz inostranstva, koji će ekipi doneti instant kvalitet. Bez želje da omalovažavam neke druge klubove, mi zaista nemamo nameru da u jednom danu predstavljamo po sedam-osam novih igrača, već nastojimo da pojačanja dovodimo planski, vodeći računa o svakom detalju. Ne treba žuriti, prelazni rok je dug i mi ćemo se svakako potruditi da angažujemo prava pojačanja, odnosno igrače koji će svojim kvalitetom i potencijalom doprineti dobrim rezultatima kluba na duže staze", rekao je Slavko Perović, sportski direktor kluba. 

Podsetimo, Radnički je pre Blagojevića doveo Aleksu Damjanca iz Grafičara i Neđeljka Kovinića, mladog crnogorskog reprezentativca koji je stigao iz Partizana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke