NOVO SAOPŠTENJE - Evo šta poručuju Andriji!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.02.2016.
13:11
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan oglasio se još jednim saopštenjem kojim se šalje poslednja "molba" Andriji Živkoviću da lične interese stavi u drugi plan i povuče potez kojim bi pokazao da misli na kolektiv.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka u fudbalskom klubu Partizan posegnuli su za još jednom slamkom spasa po pitanju slučaja Andrije Živkovića.

Mladi fudbaler ne želi da produži saradnju sa klubom niti da promeni sredinu što crno-bele stavlja u ozbiljan problem. Ukoliko se do ponoći ne promeni ništa, Partizan će na leto ostati bez igrača i 2.5 miliona evra na ime "penala" za kršenje ugovora sa Apolonom.

Zbog toga su u Humskoj odlučili da izdaju zvanično saopštenje koje ovom prilikom prenosimo u celosti:

"O slučaju našeg prvotimca Andrije Živkovića se u poslednje vreme mnogo govori. Govorilo se o njemu tokom proteklih kvalifikacija za Ligu šampiona i tokom grupne faze Lige Evrope. Tada su provejavali tonovi oduševljenja njegovom igrom, sportskim potezima, govorilo se koliko znači timu i igri Partizana.

Govorilo se tada kako je Andrija Živković svojim nespornim fudbalskim kvalitetima doneo značajan priliv novca u Klub koji je, radom Uprave Dragana Đurića, bio u minusu 15 miliona evra, blokiranog računa i neisplaćenih plata onima koji svakodnevno nose život Kluba, žive za svaki njegov uspeh i teško preživljavaju svaki njegov neuspeh.

Zahvalni smo Andriji Živkoviću za sve što je pokazao na terenu. Zahvalni smo, međutim, i njegovim saigračima, trenerima, sportskom sektoru koji je smogao snage da u teškom vremenu pomogne ovoj Upravi da dug u proteklom periodu smanji za više od 3 miliona evra, da naše plate budu redovne i tačne u dan, da naše porodice budu obezbeđene jer je sigurnost i izvesnost osnov svakog dobrog rezultata.

Mi smo činili sve da kao tim pomognemo Andriji i Partizanu. Niko od nas pojedinačno nije ni mogao biti zaslužniji, svi smo dali sebe, od portira do finansijskog direktora, od spremačice do direktora Teleoptika. Mi cenimo iskrenost i istinu, vrednosti koje su oduvek krasile naš Partizan, i u težim vremenima.

Danas smo strahu da pojedinac stavlja sebe iznad kolektiva, da motor Parnog valjka ne želi da razume da samo mnoštvo kapi čini slap u svoj njegovoj lepoti.

Naše porodice su sa pravom zanrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan a svi mi prolazni.

Verujemo da i Andrija to zna. Verujemo da poštuje ne samo svoje saigrače sa kojima je zajedno doneo radost u naše domove, verujemo da sada u njih neće uneti zebnju i strah.

Nama je Partizan sve. Naša kuća. Andrijina kuća. Kuća u kojoj su i danas domaćini Peđa Mijatović, Mateja Kežman, Savo Milošević, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, svi oni koji su ovoj kući znali da se oduže.

Neka u njoj i naš Andrija, ma gde bio, bude zauvek ponosni domaćin a ne sa tugom i lošim uspomenama nerado viđen gost
" stoji u saopštenju Radne zajednice.

Podsećamo da je Omladinska škola na isti način reagovala u slučaju Andrije Živkovića, pa se novo saopštenje može razumeti kao još jedan od apela da mladi fudbaler promeni svoj stav.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

65 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 02.02.2016
12:31

Juče oko 13 h sam poslao komentar na ovaj tekst koji još nije objavljen. Nikog nisam vređao, ali administratoru se verovatno nije dopao zbog mog stava prema ljudima koji vode Partizan. Verovatno i administrator misli kao Ilijev i njemu slični pa mu se komentar nije dopao.

avatar
Volem Vosu
Monday, 01.02.2016
22:08

Ovo nema ni u seoskim ligama. Ova saopstenja su za stranicu Seoski fudbal.

avatar
pre svega SRBIJA!!
Monday, 01.02.2016
21:42

ne razumem sta oni zele ??? da odlucuju o necijoj sudbini ... on je ulozio trud i rad i ima pravo da donosi odluke kao svako od nas ... a oni su mu to oduzeli... decko ima pravo i mislim da bi mnogi gledali najpre na sebe jer i ovi sto nas godinama potkradaju nisu mislili na klub a sada on treba da ispadne krivac za svacije greske ... klub poput partizana ne sme doci u situaciju da zavisi od jednog igraca ..

avatar
Dropkick Murphys
Monday, 01.02.2016
20:51

Au,koja patetika........Sta drugo i ocekivati od malog komsije....

avatar
PADEJ
Monday, 01.02.2016
20:35

DALABU MALA!!!

avatar
Poznavalac
Monday, 01.02.2016
20:04

Partizan je spao na najnize grane u svojoj istoriji,jadno i bedno je cime se sve sluze..andrija nije lud da ih poslusa jer se uverio sa kim ima posla..ostavite decka vise na miru.samo pare su im bitne,a to sto ce otici najbolji igrac i jedan od retkih koji zasluzuje crno beli dres,nikom nista?ova uprava je dno dna.

avatar
asimptota
Monday, 01.02.2016
19:24

Vidim u komentarima ljudi ili ne razumeju, ili se prave pametni, pa kao štite Živkovića, jer on nema pojma o ugovoru. Pa niko njega niti tera iz Partizana, niti traži da potpiše za Apolon.nNa njega se apeluje da potpiše za koga on želi, i pod uslovom kakav dogovori, ili da produži ugovor sa Partizanom, Živković to kao ne razume, a u stvari čeka da mu istekne ugovor, pa da onda kao slobodan igrač ode bez obeštećenja, kakve veze sa tim imaju Vučelić, Vazura ili bilo ko iz Uprave.nPosebno ga podržavaju navijači rivalskog tima, a zaboravljaju da su na isti način prodali Grujića Liverpulu. nŽivković ukoliko ne prihvati ponudu treba da mu se odredi isti status kao i Pantiću, jer je njegov slučaj identičan Pantićevom, i posle neka ide gde hoće, ali sa Partizanom je završio za uvek.

avatar
Brane Lala
Monday, 01.02.2016
19:04

E, nisu spomenuli kafe kuvaricu. Jel i ona dala sebe? Lepo je Djura objasnio kako se to radi u partizanu. On bi Zileta jos letos izdvojio da sam trci krugove u 7 ujutro. Pa tako dok ne pristane da potpise novi ugovor!? I jos se cude sto Ivanic nece da dodje. Bando lopovsko pateticna.

avatar
LoleRava
Monday, 01.02.2016
18:57

U sustini ,ko je sta je,lopova koliko hoces,svako gleda svoj interes,ali kad se na kraju sve sabere ispastace Fk Partizan,tako da je trebao da potpise ako je ta ljubav tolika,a cinjenica on na leto nece produziti ugovor,to je vec svima jasno!

avatar
Zvezda do Tokija
Monday, 01.02.2016
18:57

Sve vise sam ubedjen da je ovaj Pini Zahavi neka imaginarna licnost preko koje Zvezda i Partizan peru pare

avatar
Zikone pfc
Monday, 01.02.2016
18:13

Mili Boze koja patetika. EEEJjj oni svoje porodice spominju. Dokle to ide... Ovako se moli za pare! Svi u corku!

avatar
TURCIN=DELIJA
Monday, 01.02.2016
18:00

Pozajmite pare od Djure,isplatite zahavija i to da vam bude skola da se resite menadzera i investicionh fondova,vec da se finansirate iz zdravih poslova reklama,sponzora TV prava i ulaznica.A mogli bi da pomognu i bivsi igraci koni su otisli i svojim igrama zaradili pare u svetu,ali samo sa cvrstim ugovorom koji ce vas strpati u zatvor istog dana ako preskocite i jedan dan za vracanje para.

avatar
The KING(guapo)
Monday, 01.02.2016
17:59

Kakav je ovaj Partizan seoski klub to nigde nisam video,na jeftinu patetiku sile decka da potpise ugovor.

avatar
Moemilo
Monday, 01.02.2016
17:57

Ne vidim razloga da Andrija sada ne potpise novi ugovor!!!!! To sto Partizan ima sa trecom stranom uopste nije bitno za njega i njegovu karijeru....te unapred uzete pare od fonda su spasle klub od teske situacije i jedino ljudski bi sad bilo da , ili ode ili produzi ugovor...... Kad mu ugovor istekne on ode kao slobodan igrac i to je ono nasta Partizan moli javnost da obrati paznju....i u pravu je klub!!!!

avatar
Monday, 01.02.2016
17:00

Andrija ako je čovek, potpisaće novi višegodišnjii ugovor sa Partizanom bez uključivanja treće strane i neće ga ostaviti na gubitku jer bez obzira na rad minule uprave, nije Partizan samo ta lopovska uprava već su tu i škola fudbala, i treneri, bivši i sadašnji saigrači, navijači... a i ta uprava je najmanje zaslužna za razvoj njegove karijere. Ne treba ga više moliti, niti pritiskati, a on ako je imalo pametan videće da je Pantić za godinu dana odigrao samo 94' i da ide od, a ne ka Čelziju. Andrija je na potezu!

avatar
Fair Play
Monday, 01.02.2016
16:51

Andrija ne potpisuj ni lud! Neka se znoje malo da vide kako je..

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
18:21

Jesi ti normalan?

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
11:25
avatar
Fair Play
Tuesday, 02.02.2016
05:47
avatar
Milos90
Monday, 01.02.2016
16:47

Jadno je sta radi partizan. Dokazao je da je veliki srbin i normalno je da ima srpski inat. Glavonje iz kluba moze da izvuce samo ako se andrija sazali na ostale ljude koji zavise od partizana

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 01.02.2016
16:44

Aj sve, ali kad kaze: Nama su i preci služili crno-belim bojama. nPrecii?!?!? Ko je ovo pisao? Dijete od 5 godina?

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
18:21

Da, preci, u cemu je problem?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 01.02.2016
16:27

Zile samo jako i do kraja i nikako nedaj da te nasamare laznim suzama i zalopojkama. Andrija kad su potpisivali taj famozni ugovor tebe nista nisu pitali, a sad tebe mole za spas kao da si ti sa njima delio pare koje su uzeli za tebe. Zile izdrzi jos do sutra i pokazi im da nisi krava muzara.

avatar
bagra
Monday, 01.02.2016
16:12

Umrite lopovi!

avatar
RedDevil89
Monday, 01.02.2016
16:00

Ovo stvarno nema nigde na svetu. Da su se toliko trudili da oteraju sve one koji su godinama bilu u Partizanu bez ikakve potrebe klub ne bi bio u ovoj situaciji.

avatar
gorango
Monday, 01.02.2016
17:47

bravo za komentar

avatar
Monday, 01.02.2016
15:47

Andrija , ugasi klub !!!

avatar
mrancic
Monday, 01.02.2016
15:44

Decko ne razume. Pored potrebnih transfera bez love ce ostati i iskusni sportski radnici Vucelic, Ruzic...

avatar
gorango
Monday, 01.02.2016
17:47

pa to ih najvise i boli..

avatar
Tyrion
Monday, 01.02.2016
15:42

Sram i stid vas bilo prvo ga vredjate a onda huskate navijace na njega a sada kada ste videli da ti silni pritisci nemaju efekta onda ga kao hvalite i molite! SRAMOTA

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
15:38

Saranov (Kljajic/Jovicic)- Bandalovski (Vulicevic), Stevanovic (Gogua), Milenkovic (Jovanovic), Bogosavac (Subic)- Everton (Petrovic/Jevtovic)- Stevanovic (Golubovic), Suma (Lukic), Brasanac (Birmancevic)- Ndlovu (Vlahovic/Jovanovic), Mihajlovic (Fofana).

avatar
robertobadjo234
Monday, 01.02.2016
15:30

Sramotno je samo to sto se mi ovim bavimo dok se komsinica naoruzava kao da ona juri nas a ne mi nju u prvenstvu. Ja stvarno ne znam kuda ovo vodi.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
15:20

Neko je Pavlovic, a neko Zivkovic - NUSKNVP-

avatar
Nenad Stanisic
Monday, 01.02.2016
17:39

Ova skracenica je ja mislim nesto najdebilnije sto je iznedrio srpski sport. Objasni mi, ako ikako mozesh, zasto je koristis? Totalni besmisao...

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
01:44

A mozes li ti da mi objasnis zasto pises mozesh?:-) Onda pisi i dva c kad hoces da napises skraCenica, a onda budi dosledan pa pisi i koristish:-D Jeste besmisleno, ali tek sto je van pameti sve ovo sto se desava mom klubu vec izvesno vreme...

avatar
Gall
Monday, 01.02.2016
15:19

Ma dosta vise moljakanja,ili nek potpise ili ko Pantic pravac Teleoptik,pa neka tamo trenira sam sa sobom, nije on veci od Partizana

avatar
Миша Марковић
Monday, 01.02.2016
15:12

Невероватно какав безобразлук. Дечко није нигде ништа ни потписивао већ су покушали да га продају као бело робље. Када не пристаје да буде бело робље они га и даље нападају и траже нешто од њега да их то боже спашава. Зашто се не окренете онима који су све то урадили и увалили клуб у проблеме и од њих тражите одговорност и надокнаду евентуалне штете ако су је направили а тог Живковића већ једном оставите на миру а не живот да му уништавате.

avatar
Moemilo
Monday, 01.02.2016
17:37

Vidi, i ja sam prvo razmisljao tako!!! Ali nesto mi govori da je ta ``treca strana`` samo izgovor. Cinjenica je da Andriji ugovor istice na leto i da ce tada mnogo lakse otici u neki klub bez obestecenja. Cinjenica je i da je taj Andrija prvi bio na platnom spisku , da je jedini dobijao platu na vreme i da Partizan ocekuje da njegovom prodajom nesto i zaradi, sto bi , slazes se , bilo normalno. To sto je neko iz uprave potpisao sa tim fondom nekakav ugovor kojim se regulisu neke stvari kad se igrac bude prodavao, stvarno se ne tice Andrije. Ali je Partizan u teskom trenutku tada za taj ugovor dobio neki novac...... Koliko kapiram , Partizan trazi da Andrija ove zime ode jer je prilika da se za njega dobije jos koji dinar, ili ako ne zeli da ode, a veoma glumi patriotu, onda nek bar potpise novi ugovor kako bi se i Partizan njegovom prodajom ovajdio, sto bi bilo dobro i maksimalno korektno. Dakle, i da nema tog ugovara izmedju Partizana i Zahavija, bilo bi isto....na leto istice ugovor!!!!!! A da li ce Partizan nesto jos dobiti, zavisi iskljucivo od malog. Ili da ode ili da produzi ugovor. U suprotnom je isto, igrao ili ne , Partizan moze samo da izgubi dobrog igraca za prolecnu sezonu. Ja sam Zvezdas, i u pocetku sam verovao malom, ali sam sada u potpunosti na strani Partizana....

avatar
Живела Пета Колона
Monday, 01.02.2016
21:21

Pa vidi se da si zvezdas pa ni ti nisi ukapirao. Andrija vec sada moze da ode iz Partizana bez obestecenja. A to sto ce morati da plate penale neka plati gospoda iz uprave. Neka podignu kredit da plate penale, kao i ranije sto su radili, da mogu da daju plate ljudima pa ce u tom slucaju moci na leto da potpisu novi ugovor jer nece biti trece strane vec samo Andrija i Partizan. A siguram sam da ce Andrija to i uraditi kao sto je i rekao. Koliko ce vredeti Zivkovic u letnjem prelaznom roku je pravo pitanje? Da li ce tada biti ovoliko kuknjave, pritiska, budalastina i ostalog?

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
18:23
avatar
gorango
Monday, 01.02.2016
17:48

koga ti lazes..

avatar
Grobari Kanada
Monday, 01.02.2016
15:00

ostace bez igraca u koliko on ne potpise produzetak saradnje.. a ako decko nece da produzi sad ili na leto, Boze moj.. sta se seljakate sa tim izjavama vise? Andrija radi kako god zelis samo nemoj da ti drugi govore sta ces i kako ces...

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 01.02.2016
15:00

Neka partizan plati zahaviju, neka otkupe andrijin ugovor pa neka potpiše. Jer onda zna da može u dogovoru sa klubom negde da ode, a ne da brine gde će ga zahavi poslati.ali partizan to neće uraditi. A andrija ne treba da obnovi ugovor sad. Ako je čovek od reči, uradice to na leto. Ako ne želi, i to treba razumeti. Ovo je tortura šta mu rade.

avatar
Radomir Saponja
Monday, 01.02.2016
14:59

ja jesam okoreli zvezdaš, ali smatram da treba produžiti ugovor...

avatar
Delije Sever 021
Monday, 01.02.2016
14:57

Pa ovome nema kraja,proganjanju tog momka...ko sledeci izdaje saopstenje,ajde Gavrane,ekonomat se jos nije oglasio,podseti ga kako si mu prao dres na 90 stepeni i stavljao pertle na kopackama,ti si poslednja nada,gukni Gavrane :)

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
18:24

Steta sto ne mozemo kao vi, samo jedno zaletanje na raskrsnici kroz crveno pa da vidis kako ce da potpise. Inace, ekonom spada u radnu zajednicu ako nisi znao...

avatar
fortissimo
Monday, 01.02.2016
14:56

Mene interesuje sledece. Kako klub moze da pravi ugovor sa drugim klubom, u ovom slucaju sa Apolonom a da igrac o tome nema pojma niti je potpisao takav ugovor? To barem kazu Andrija i njegov otac. I sada klub MOLI Andriju jer ce morati da plati penale od 2,5 mil. eu??

avatar
Moemilo
Monday, 01.02.2016
17:51

Mozda i gresim, ali ovako. Andrija je imao ugovor sa Partizanom na , valjda , jos 2 godine. Onda je doslo dotle da se mali, i njegovi, pobunio zbog plate i neredovnih primanja...i ne samo on!!! Da bi ugasio pozar Partizan prodaje odredjene procente fondu, i za to dobije neki novac ( valda 1,25 mil. ako sam dobro procitao). Sto znaci da, ako Partizan sad proda njega za 10 mil. pola od toga ide fondu.....mozda ga proda i za 1 mil, ali???.... da se ne desi slucajno da mali ostane do kraja ugovora i ode kao slobodan igrac, fond je trazio klauzulu da u tom slucaju Partizan mora da plati 2,5 ili 2,25...mil..... Tu nema nista spornog. Sporrno je to sto Andrija sad kao ne zeli da ode a alibi mu je taj ugovor sa fondom, a ne zeli ni da potpise novi ugovor sa Partizanom!!!! Razlog je taj sto mu na leto istice ugovor i moze da ode gde hoce a da taj klub u koji bude otisao nece morati da plati milionski iznos koliko decko stvarno vredi...i tu je poenta....Nista njemu ne bi smetalo da produzi sada ugovor i tako pomogne Partizanu da na leto kada bude odlazio zaradi neki novac..... Po prvi put sam na strani kluba....i ovog puta su stvarno u pravu!!!!!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
18:28

U tome je poenta i sustina- Andrija neka radi sta hoce, daleko od toga da je on kriv za taj ugovor, ali mogao bi da bude veliki i laf i dzek, tako mlad, a velika legenda ako potpise ugovor vec sad, ali njegov tata se vadi na pricu o surovanje i ove garniture sa onim i dolazimo do zacaranog kruga. Inace, ugovor nasi pravnici moraju nekako da pokusaju da obore na sudu jer imaju osnova za to, sta klub ima od toga sto ce prethodno rukovodstvo biti procesuirano, osudjeno i stavljeno iza resetaka, a ni to se nece desiti, naprotiv...

avatar
Noname123
Monday, 01.02.2016
14:36

Oni su hteli unapred milion evra,e pa kad ste ga prodali svoj deo sta zelite vise? Niko vam nije kriv sto ste pristali na taj uslov a sad se bunite nesto,hteli ste pare dobili ste,umesto da uzmete desetak miliona evra na kraju cete platiti 2,5.. :)

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 01.02.2016
14:31

Ne razumem sav ovaj pritisak koji je usmeren prena Andriji? Pa on dečko nije nimalo kriv. Problem je što je Đurić potpisao kriminalan ugovor sa trećom osobom i sad bi da natera malog Andriju bukvalno da rizikuje celu karijeru i prihvati ponudu nekog tamo polu amaterskog kluba bogu iza nogu, kako bi oprao svoje muljanje. Koje licemerje.

avatar
Carina
Monday, 01.02.2016
14:26

Vidim dosta drame i pljuvanja Zivkovica u poslednje vreme, to su bese ti casovi ljubavi, je l'? Ali nisam is

avatar
Nikola Nikola
Monday, 01.02.2016
14:24

O bre više, naći će Vučko pare za kampanju i bez da se proda ovaj dečko, uvek postoji mogućnost da se podignu akcize na gorivo, da se uvede pretplata za Hepi i Stugio B... Opustite se malo Vazo i Ivice, biće svega.

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 01.02.2016
14:22

Ovo vec postaje i vise nego jadno od strane FK Partizan...

avatar
fcb
Monday, 01.02.2016
14:21

Sramno je da klub kakav je Partizan sebi dozvoljava da se spusti ovako nisko, a za to su sve kriva gospoda iz prolse i sadašnje uprave, jer su potpuno nesposobni, a uz to čini se da nemaju ni trunke obraza i časti. Pa zamislite na šta bi to ličilo da drugi evropski klubovi izdaju ovakva saopštenja i prave pritisak na svoje igrače. Nadam se da će Partizan i ovo nekako da prebrodi, i da će ponovo svanuti lijepi dani za Partizan.

avatar
asimptota
Monday, 01.02.2016
19:31

Ako budu mislili kao ti, nikada mu neće svanuti lijepi dani, nego bankrot. To što čini Partizan potpuno je normalno, isto je uradila i Zvezda u vezi prodaje Grujića, a i u celom svetu klubovi i fudbaleri se bore oko novca, i nastoje da nadmudre jedni druge.

avatar
Monday, 01.02.2016
14:18

Kakvi crni preci sta ovi pricaju??? Sta se ocekuje sa ovime, da neko posalje ponudu za njega sad i da ode? Niko nece slati ponudu sad,

avatar
REVOLT SPT BuNT
Monday, 01.02.2016
18:29

Samo neka A.Z. produzi ugovor, takav biser ce sigurno otici bez ikakvih problema u dobar klub za dobre pare i za klub i za sebe, nema sumnje...

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
01:59

Znam ja sta oni hoce to jest sta pricaju da hoce, ali to je njihova verzija za koju mi ne znamo da li je i tacna. Svaka cast ako su to nameravali i ako se ne kraju ispostavi da su u pravu, ali ja nesto nisam bas siguran koje su tu relacije. Naravno da bi zeleo da mi platimo te penale od prodaje, ali i te penale treba da osporimo...

avatar
Tuesday, 02.02.2016
01:47

rekoh ti da Zivkovic nece da produzi ovaj ugovor sa Lihvarijem, oce samo sa Partizanom, pricao je to Jovica, ali ovi ne mogu da smo izbace Lihvarija, gumicom ga obrisu, to je problem. A sto se tic epenala ovi iz uprave oce da Zivkovic plati te penale, e sad da li od novog ugovora ili od prodaje njima je sve jedno, ali posto nije prodat, ond aod novog ugovora. Dobri poslovni odnosi se ne kvare zbog talentovanog klinca.