Novopazarci ogorčeni, najneregularnije prvenstvo ikada?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.05.2021.
10:05
Izvor: Sportske.net

Novo saopštenje i nova oštra poruka iz Novog Pazara.

Povezane vesti

Fudbalski klub Novi Pazar ponovo je izneo oštro saopštenje za javnost u kom kritikuje suđenje i regularnost Super lige Srbije.

Novi Pazar je posle utakmice sa Metalcem, nezadovoljan suđenjem Novaka Simovića, izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu, svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Super lige po svaku cenu. 

Na svu sreću takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema", saopšteno je iz Novog Pazara. 

Novi Pazar je prvi ispod crte, sa istim brojem bodova kao i Radnički, te bodom manje od Rada i Voždovca. Novi Pazar mora da pobedi Napredak na svom stadionu, te da se nada kiksu Rada u Subotici, ili Radničkog protiv prežaljene Bačke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 16.05.2021
12:25

Da je liga namestena i da je suđenje nekorektno to je činjenica u poslednjih 6-7 godina, i to se zna. Ali da Pazarci ovako nešto izjavljuju, pa to je presmešno, prvo, nisu na terenu zaslužili da uđu u LingLong SL, nego su platili da tu budu, što je još jedan apsurd, a onda i način na koji su igrali, protiv Partizana, kao da im je to meč za titulu LŠ, obe utakmice, a protiv CZ kao da su izveli petliće