Novopazarski maraton i skandali! Ubedljivi Partizan i veliki povratak Sume!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.08.2021.
23:35
Izvor: Sportske.net

Pobeda Partizana nije bila dovedena u pitanje.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ostvarili su i četvrtu uzastopnu pobedu u Superligi, pošto su večeras kao gosti savladali Novi Pazar rezultatom 4:1.

Utakmicu je obeležio i 35-minutni prekid posle trećeg gola Partizana, kada su domaći fudbaleri napustili teren, tražeći da se isprazni tribina sa navijačima Partizana. To je na kraju i učinjeno, ali sve je predugo trajalo, pogotovo u situaciji kada je rezultatski utakmica praktično već bila rešena.

Partizan je poveo u 42. minutu prelepim golom Bibarsa Natha koji je udarcem sa oko 25 metara savladao golmana Ostojića.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Urošević je na asistenciju Jojića duplirao prednost preciznim udarcem iskosa sa leve strane, a Rikardo Gomeš je u 60 minutu iskoristio kiks protivničkog golmana koji je ispustio loptu posle intervencije, pa je Partizanov napadač lako prosledio loptu u nebranjenu mrežu.

Odmah zatim je usledio pomenuti prekid, a ostatak meča obeležio je povratak Sejdube Sume na teren i njegova majstorija za 4:0, kada se posle asistencije Baždara lepim driblinzima oslobodio svojih čuvara i poslao loptu u donji desni ugao. Potom je usledio novi prekid jer se proveravalo da li je Suminom golu prethodila ofsajd pozicija, ali je posle višeminutnog većanja doneta odluka da se gol prizna.

Lazar Mihailović je u samom finišu postigao počasni gol za Pazarce i to je prvi gol koji je od početka sezone Partizan primio u domaćem šampionatu.

Golove možete da pogledate OVDE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke