Novosađani kap koja je prelila češu - Stanković ponovo dobio otkaz

Autor: Nemanja Janošev
utorak 24.08.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Drugi otkaz u Radničkom u tri meseca.

FK Radnicki Nis
FK Radnicki Nis

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša rastao se da dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stankovićem.

Veoma snažno ušao je Radnički u aktuelno leto želevši da se vrate u vrh domaćeg fudbala. Vratio se Nenad Lalatović, a za njim su došla i brojna pojačanja, njih čak devet! Međutim, popularni Lala je posle svega dve sedmice morao da se odseli iz Niša budući da je stigla ponuda saudijskog Al Batina i na trenersku klupu vraćen je Aleksandar Stanković kojeg je upravo Lalatović zamenio.

Mladi stručnjak nije imao lak zadatak ispred sebe i nije ga uspešno prošao. Jedna pobeda posle šest odigranih utakmica i to u drugom kolu, nije zadovoljila upravu kluba, a poraz protiv Proletera u Nišu bio je kap koja je prelila čašu.

"Poslednji rezultati nisu adekvatni našim ambicijama i ciljevima. Neočekivani poraz od Proletera najviše je doprineo zajedničkoj odluci našeg dosadašnjeg trenera i nas iz rukovodstva da se rastanemo. O Stankoviću mislimo sve najbolje, pogotovo zbog rezultata iz prošle sezone“, rekao je za Sportski žurnal v.d. predsednika Radničkog Dragan Marković.

Radnički će uskoro morati da pronađe novo rešenje s obzirom na to da ih za vikend čeka meč sa Partizanom gde se u ovakvoj konstalaciji snaga ne mogu previše nadati pozitivnom ishodu.

Kao Stankovićev naslednik spominje se ime Saše Mrkića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke