Novosađani krenuli na megdan slavnom Ajaksu, Bandović odabrao, internacionalac "precrtan"

Autor: Mladen Heleta
sreda 24.07.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Utakmica na stadionu "Johan Krojf Arena" igra se sutra od 20.30 sati.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekspedicija Fudbalskog kluba Vojvodina, u kojoj je i naš novinar Milovan Longinov, danas u 10 sati poleće za Amsterdam, gde će Novosađani sutra gostovati slavnom Ajaksu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Vojvodine Božidar Bandović odlučio je da na put povede 23 fudbalera, a glavna vest je da na spisku nema Gruzina Gurama Giorbalidzea, koji nije licenciran za Evropu, a mesta u avionu nije bilo ni za Stefana Bukinca.

Na spisku Vojvodine za Ajaks nalaze se:

Lazar Carević, Dragan Rosić, Mihai Butean, Kolins Sičenje, Lukas Baros, Stefan Đorđević, Igor Jeličić, Seid Korać, Đorđe Crnomarković, Luka Drobnjak, Lazar Nikolić, Vukan Savićević, Njegoš Petrović, Marko Poletanović, Marko Veličković, Uroš Nikolić, Andrija Radulović, Zadi Seri, Aleksa Vukanović, Mihailo Ivanović, Jusuf Bamidele, Matija Gočmanac i Petar Sukačev.

Srpska ekipa će večernjim časovima odraditi trening na stadionu "Johan Krojf Arena", a utakmica se igra u četvrtak od 20.30 sati. Glavni sudija će biti Španac Sezar Soto Grado.

Podsetimo, pobednik ovog dvomeča će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv pobednika duela Panatinaikos (Grčka) - Botev (Bugarska). Poraženi će u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će igrati protiv boljeg iz dvomeča između slovenačkog Maribora i rumunske Krajove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke