Novosađani pobedili u Surdulici, na "Karađorđu" ludilo u nadoknadi i pobeda Voše!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.07.2022.
21:57
Izvor: Sportske.net

Novosađani 2 od 2.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Vojvodina je startovala pobedom u novoj sezoni. 

Ekipa Milana Rastavca je uspešno prebrodila ekipu Napretka, bili su bolji rival danas i sasvim zasluženo su slavili sa 1:0 (0:0). 

Jedan od junaka je mogao da bude golman gostiju Petrić, ali nije uspeo da zaustavi jedan šut koji je na kraju, ispostaviće se, odlučio pobednika. 

Baraj je pripretio prvi pred golom Napretka, potom je Petrić odbranio udarac Bastajiću, da bi na drugoj strani Čečarić sa zemlje pogodio prečku. 

Do kraja poluvremena beležimo šut Mirka Topića i dobru reakciju Petrića, da bi pred kraj prvog dela igre Milosavljević makazicama šutirao u golmana gostiju. 

Jedini gol na ovom meču videli smo u 55. minutu utakmice. 

Baraj je centrirao sa desne strane, Nemanja Nikolić je bio najviši u skoku, a Simić je bio brži od golmana Petrića za 1:0. 

Džugurdić je imao šansu za Napredak u 75. minutu utakmice, ali je uputio nešto između šuta i centaršuta, čini se da ni njemu nije bilo jasno šta je želeo u ovoj situaciji. 

Do kraja utakmice velika šansa za Vojvodinu koju je propustio Nemanja Nikolić, šutirao je iz izgledne situacije, ali je golman Petrić odlično reagovao. 

I onda u 5. minutu nadoknade, Čečarić pada u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a onda je gledao i snimak, bilo je baš diskutabilno, da bi Ostraćanin potvrdio svoju odluku. 

Džugurdić je namestio loptu, ali je prebacio gol, ostalo je 1:0. 

Uglavnom, Napredak preslab za Vojvodinu danas, domaći su zaslužili pobedu. 

U drugom meču današnjeg dana ekipa Radnika iz Surdulice je na svom terenu poražena od novalije u ligi, ekipe Mladost GAT, rezultatom 1:2. 

Gosti su stigli u prednost preko Mirosavljeva u 16. minutu meča, da bi Andrija Radulović, momak koji je pozajmljen iz Crvene zvezde, povisio na 0:2 početkom drugog poluvremena, u 56. minutu meča. 

Radnik je morao meč da završi sa igračem manje, ali su i pored toga uspeli da smanje rezultat preko kapitena Uroša Stojanovića nakon prekida, Janjić je izveo korner. 

Domaćin je imao potpunu inicijativu do kraja, ali bezuspešno, Mladost je uzela sva tri boda na startu sezone. 

U duelu Crvene zvezde i Radničkog iz Niša bilo je 4:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke