Novosađani slave, pao vrlo bitan potpis!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.11.2019.
23:38
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Nema sumnje da će Nenad Lalatović biti zadovoljan.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Vezista Vojvodine Nikola Drinčić juče je produžio ugovor sa klubom do juna 2021. godine.

"Želim da izrazim veliku zahvalnost svima u klubu na tome što su mi ponudili produženje ugovora, jer to znači da su zadovoljni mojim igrama jednako koliko sam i ja zadovoljan svojim boravkom u Vojvodini. Kada sam dolazio ovde, potajno sam se nadao da bih baš u Vojvodini mogao da završim karijeru i, eto, drago mi je što će tako verovatno i biti", kaže iskusni vezista u intervjuu za klupski sajt.

Produženjem ugovora sa klubom, on je pokazao da veruje u ovu ekipu Vojvodine, kao i u ostvarenje njenih budućih ciljeva, a to je u ovom trenutku - Evropa.

"Ova ekipa sigurno može još bolje da igra, a pričao sam i kada sam dolazio ovde da Vojvodina ima ozbiljan i kvalitetan tim. Međutim, bilo je potrebno vreme da se svi upoznamo, zbližimo i ujedinimo, odnosno da usadimo sebi taj pobednički mentalitet."

"U poslednje dve godine, Vojvodina je bila daleko od borbe za Evropu, ali sada smo, kako vreme prolazi, sve bliži tome da se plasiramo na evropsku scenu. Takođe, ako smo kao cilj već zacrtali to da želimo da igramo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jako je bitno da i tu budemo konkurentni, a ne samo da se zadovoljimo sa učešćem u prvom kolu. Zato bih voleo da se cela ova priča još više nadogradi i da naredne sezone budemo još jači nego što smo sada"
, ističe 35-godišnji fudbaler.

Priliku da se približe Evropi Novosađani će imati već u subotu kada od 16 časova gostuju Radu u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke