Nula u Novom Pazaru, Voždovac odoleo domaćinu po lošem terenu

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 14.12.2021.
15:00
Izvor: Sportske.net

Vredniji bod ide za Beograd.

facebook.com/Fudbalski.Klub.Zlatibor
facebook.com/Fudbalski.Klub.Zlatibor

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara nisu uspeli da iskoriste terensku nadmoć i slave na svom stadionu protiv Voždovca odigravši bez golova u meču 20. kola Linglong Super Lige Srbije.

Novi Pazar je bio pod imperativom pobede u situaciji kada im gori u borbi za opstanak, ali je uprkos intezivnim napadima i nekoliko ozbiljnih prilika morao da se zadovolji bodom.

Voždovac je došao na jugozapad Srbije da ne izgubi i bez velike ambicije da se za Beograd vrati sa sva tri boda i u tome su Lintini izabranici uspeli.

Meč je odigran po jako lošim terenu koji je više pogodovao ekipi koja se brani, pa je i to bio faktor više što je meč završen bez golova.

U finišu susreta "Zmajevi" su zapretili preko Alena Mašovića, ali je odbrana domaćih odolela i u nadokandi vremena zamalo kaznila prethodnu situaciju preko Ratkovića.

Prethodno su se oprobali Vlajković, Dimić i Čečarić, ali mreža golmana Voždovca ostala je netaknuta.

Novi Pazar je stigao tek do 16. boda i izjednačio se sa poslednjeplasiranim kragujevačkim Radničkim, dok je Voždovac posle velike pobede nad Vojvodinom ostao spokojan na osmom mestu, koliko ima i TSC.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke