O Evropi neki drugi put, nastavlja se Super liga!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.11.2021.
10:50
Izvor: Sportske.net

Super liga se nastavlja predstojećeg vikenda.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Utakmicama 18. kola sutra se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Partizan gostuje Voždovcu, dok će Crvena zvezda dočekati subotički Spartak.

Prvi meč ove runde takmičenja igra se sutra od 13.00 kada će petoplasirani Napredak gostovati Radničkom 1923, dok će četiri sata kasnije snage odmeriti Metalac i Čukarički.

Metalac je u prošlom kolu prekinuo seriju loših rezultata, a isto to će pokušati i Čukarički ovog vikenda. Tim iz Gornjeg Milanovca je 14. na tabeli sa 16 bodova, dok je Čukarički treći sa 28, ali je bez pobede u poslednja četiri kola.

Nedeljni program će od 13.00 otvoriti fudbaleri Kolubare i TSC-a, odnosno Radnički Niš i Radnik, dok će u 14.25 početi utakmica na stadionu "Rajko Mitić" gde će Crvena zvezda dočekati subotički Spartak.

Crveno-beli, nakon što su obezbedili evropsko proleće, u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj i nastaviće poteru za Partizanom koji im "beži" šest bodova, s tim da izabranici Dejana Stankovića imaju meč manje. Zvezda je druga na tabeli sa 41 bodom, dok je Spartak trenutno šesti sa 23 boda.

Za razliku od Zvezde koja je pobedila Ludogorec, fudbaleri Partizana su izgubili juče od Flore i pokušaće da se iskupe za taj poraz u gradskom derbiju pošto će u nedelju od 16.30 gostovati Voždovcu. Crno-beli su lideri šampionata sa 47 bodova, dok je Voždovac na osmoj poziciji sa 22.

Ovo kolo Super lige Srbije završava se u ponedeljak kada su na programu još dve utakmice.

Prvo će od 15.00 poslednjeplasirani Novi Pazar ugostiti Proleter, dok će dva sata kasnije Vojvodina dočekati Mladost i pokušati da upiše drugu pobedu protiv te ekipe pošto je juče slavila u Lučanima u utakmici u zaostaloj utakmici trećeg kola.

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 26 bodova, dok je Mladost na 12. poziciji sa 17 osvojenih bodova.

Parovi 18. kola Super lige Srbije:

Subota:

Radnički 1923 - Napredak (13.00)
Metalac - Čukarički (17.00)

Nedelja:

Kolubara - TSC (13.00)
Radnički Niš - Radnik (13.00)
Crvena zvezda - Spartak (14.25)
Voždovac - Partizan (16.30)

Ponedeljak:

Novi Pazar - Proleter (15.00)
Vojvodina - Mladost (17.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke