Obožava Zvezdu, dolazio na Sever, a odbranio joj dva penala!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.04.2021.
23:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da nije bilo onog neopreznog starta Sanoga, o ovom momku se danas ne bi pisalo.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Veoma zanimljiv meč odigale su juče ekipe Crvene zvezde i Radnika, a tek u finišu, posle preokreta, šampion je uspeo da slavi sa 2:1.

U prvom poluvremenu gosti su morali da zamene golmana, jer se posle starta Sanoga povredio prvi čuvar mreže Kostić, a zamenio ga je Stefan Ranđelović.

Njemu je to bilo ostvarenje sna, jer je zaigrao na terenu klub a za koji navija, ali to ga nije sprečilo da Falku i Ivaniću odbrani dva penala!

Posle meča, otkrio je zanimljive detalje, vezane za njegovu ljubav prema Zvezdi.

''Odmalena sam dolazio kao navijač na 'sever', a poslednja utakmica na kojoj sam bio je protiv Liverpula u Ligi šampiona.

Tada sam se radovao velikoj pobedi i golovima koje je dao Milan Pavkov, a sada sam ponosan što mene nije savladao. Moj dečački san je da jednog dana branim u Zvezdi, ali to mi je i bio motiv da se pokažem'', istakao je Ranđelović u razgovoru za ''Novosti''.

On je posle meča dobio na poklon dres Milana Borjana, sa posvetom i čestitkom od strane Zvezdinog kapitena.

''Borjan mi je iskreno čestitao i poklonio svoj dres sa posvetom. Bilo mi je drago i kada mi je Ivanić rekao 'Bravo mali, bio si odličan', kada me je pohvalio Gobeljić. Odbranio sam dva penala, doživeo prelepo veče koje ću pamtiti do kraja života'', zaključio je Ranđelović.

U sredu se ove dve ekipe sastaju u polufinalu Kupa, a Ranđelović uverava da će Radnik opet namučiti Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke