Obrt - Darko Lazović sad najbliži Standardu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.07.2014.
22:16
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji dobio je ponudu belgijskog Standarda za Darka Lazovića i ukoliko do kraja nedelje ne stigne bolja ponuda Čačanin će se preseliti u Lijež.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije nalazi se u trci sa vremenom jer će do sredine meseca morati da pronađe pozamašnu svotu novca ukoliko želi da izbegne drakonsku kaznu FIFA.

Gašenje požara koji je zahvatio "Marakanu" neće biti lak posao pa će iznuđena rešenja u vidu prodaje bitnih igrača morati da uslede čim pre.

Darko Lazović doživljava se kao Zvezdina "zlatna koka" koja bi mogla da donese dobru zaradu, koja svakako nije onakva kakva je mogla da bude da je Vladan Lukić prihvatio ponudu Salcburga od 4.5 miliona evra.

Lazovićeva pauza zbog povrede i Zvezdin sunovrat doveli su do toga da Čačaninova vrednost na tržištu bude znatno umanjena pa je u datom trenutku najunosnija ponuda stigla iz Liježa.

"Novosti" javljaju da je Standard ponudio 1.5 miliona evra za Darka Lazovića a sve su prilike da će Zvezda prihvatiti takav scenario.


Krilni napadač zadovoljan je uslovima koje mu je ponudio belgijski Standard i samo u slučaju da Zvezda pronađe klub koji je spreman da plati više ali i da Lazoviću ponudi unosniji ugovor posao sa Standardom mogao bi da propadne.

Spekulisalo se da bi Olimpijakos mogao da plati 2 miliona evra za Lazovića i možda je upravo klub iz Pireja jedini kadar da "preotme" Lazovića Standardu.

Ukoliko šampion Grčke ne pošalje u narednih pet dana bolju ponudu za Lazovića, jasno je da ćemo dosadašnjeg prvotimca Crvene zvezde od naredne sezone gledati u dresu Standarda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke