Obrt - ''TSC Arena'' domaćin finala Kupa Srbije, zanimljiva situacija sa Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.05.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Ništa od Loznice, za sada?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

I Kup Srbije je ušao u samu završnicu, pre par dana dobili smo i polufinalne parove, a sastaće se TSC - Crvena zvezda, odnosno Vojvodna - Čukarički.

Još uvek nije zvanično potvrđeno gde će se igrati finale, ali su postojale najave da bi to moglo da se dogodi na novoizgrađenom stadionu u Loznici.

''Sportski žurnal'' je, međutim, došao do drugačijih saznanja, prema kojima će se finale ipak igrati u Bačkoj Topoli, na ''TSC Areni''.

Kao razlog za ovaj obrt navodi se želja da se izbegne rizik od ''oštećenja tek iznikle trave'', pa ćemo po svoj prilici čekati sledeću sezonu za otvaranje novog stadiona.

Ono što je zanimljivo u celoj priči, to je da Crvena zvezda, ni ako se plasira u finale, neće nijedan meč ove sezone u kupu odigrati na svom terenu. U šesnaestini finala je gostovala Mačvi u Šapcu, u osmini finala Radničkom u Sremskoj Mitrovici, u četvrtfinalu Napretku u Kruševcu, a u polufinalu će gostovati TSC-u u Bačkoj Topoli. Ako dobije taj meč, Zvezda će se, po svemu sudeći, vratiti na TSC Arenu.

Ipak, prošle sezone je bila obrnuta situacija, jer je Zvezda gostovala samo na početku takmičenja u Inđiji, a onda sve ostale mečeve igrala na svom terenu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke