Obrt - Zvezda ipak ne dovodi napadača?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Juče je ta vest snažno odjeknula, pominjala se i konkretna suma, ali...

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove zime već obezbedila pojačanje u napadu za novu sezonu, to je nigerijski fudbaler Piter Olanjinka, trenutno član Slavije iz Praga, ali su juče izraelski mediji lansirali priču da bi srpski šampion uskoro mogao da angažuje još jednog napadača.

Preneli smo juče tu informaciju, navodno je u pitanju nekadašnja Partizanova nada, kasnije fudbaler Radnika iz Surdulice Igor Zlatanović koji je u izraelskom Makabiju iz Netanje ostavio odličan utisak i koji bi u Zvezdi trebalo da bude alternativa Aleksandru Pešiću.

Čak su izraelski novinari otkrili i da će Zvezda platiti milion evra za Zlatanovićev transfer, ali danas sa različitih strana stižu drugačije informacije.

''Sportski žurnal'' danas prenosi svoja saznanja da od Zlatanovićevog transfera u Crvenu zvezdu ''bar za sada - nema ništa'', a u isto vreme i u ruskim medijima su počele da se pojavljuju spekulacije da bi Zlatanović mogao ove zime da pojača neki od njihovih najboljih klubova.

Zlatanović ima 24 godine, ugovor sa Makabijem mu važi još šest meseci, pa je realno očekivati da promeni sredinu. Na ''Transfermarktu'' se procenjuje na 900.000 evra, a ove sezone je na 22 odigrane utakmice postigao deset golova, uz tri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke