POLUVREME - Očajan teren, loš Partizan! Hamrun poveo, Rikardo smirio domaćina!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.08.2022.
20:49
Izvor: Sportske.net

Crno-beli inferiorni u prvih pola sata igre, na poluvremenu 1:1.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je loše započeo revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv domaćeg Hamruna na Malti.

Domaćin je od starta meča bio konkretniji, ofanzivniji, Partizan u prvih pola sata potpuno bezopasan, opet je duvala ''promaja'' u odbrani i logična posledica je vođstvo ekipe Hamruna kojoj još dva gola trebaju da bi anulirala beogradskih 4:1 u korist Partizana.

Prvu šansu su domaći imali već u drugom minutu kada je Popović dobro intervenisao, slična situacija je viđena i u 26. minutu - a nedugo zatim usledio je i gol za Hamrun.

Igrao se 28. minut meča, centaršut sa desne strane terena, Vujačić je kratko uspeo da izbije loptu, ali ona nije stigla do Saničanina koji je krenuo napred, što je ostavilo mnogo praznog prostora ispred golmana Popovića i to na najbolji način koristi Prša koji pogađa mrežu za 1:0 u korist Hamruna.

Možda će crno-beli tražiti opravdanje i u veoma lošem terenu, ali nije baš da na to nisu navikli na pojedinim terenima na domaćoj sceni.

Ipak, vrlo brzo posle primljenog gola Partizan je uspeo da uzvrati. Posle Živkovićevog kornera, pa polukornera sa desne strane, najbolje se u kaznenom prostoru domaćina snašao Rikardo Gomeš koji donosi izjednačenje crno-belima - 1:1.

Kasnije je Partizan opasno pripretio i preko Meniga, ali je golman domaćih na vreme istrčao, bacio se u noge Partizanovom Holanđaninu i izbio loptu u aut.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke