Očajna ocena suđenja u Šapcu, tri velike greške!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.08.2020.
21:04
Izvor: Sportske.net

Velike greške je pravio sudija Piper.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Analizu čekamo svakog ponedeljka, tako je i ovoga puta bilo na Arena sport TV, a analitičar je ponovo Igor Radojčić.

Meč Mačve i Crvene zvezde je privukao najveću pažnju, tamo su bila tri detalja o kojima se priča. Ispostavilo se da su sve tri velike greške sudije Pipera.

Sve tri situacije možete videti OVDE.

"Ruke igrača Mačve su na rukama centarfora Zvezde, prekršaja nema ni u odbrani ni u napadu. Po pravilu ofsajda, ruke se ne računaju. Ovde je bio ofsajd, plavi igrač je bio najbliži golu i VAR je morao da reaguje", rekao je on.

"Evidentno je da igrač ide kramponima ka protivniku, podiže nogu i mogućnost igranja lopte. Ovde nije mogao da je zahvati, Pejović je vrlo dobro prošao, ovo je crveni karton. Za njega kažu da je fer i korektan igrač, ali ovde to nije pokazao", rekao je Radojčić.

"Više nego očigledan prekršaj nad Benom. Ovo se tretira kao jasna greška, gaženje protivničkog igrača, ovo je bilo metar ipo unutra, evidentan prekršaj i penal bez dileme", rekao je Radojčić.

Zvezda je ovaj meč dobila sa 3:0.

Baner

U meču Partizana i Javora (3:0) svega jedna sumnjiva odluka, a to je bio nedosuđen penal za goste iz Ivanjice. Igrao se 53. minut.

"U trenutku kada se dešava prekršaj, sudija se oglasio, lopta je bila na liniji, a prekršaj 5-10cm van kaznenog prostora. Moram da pohvalim mahača, pomoćni sudija Miloš Karadžić je debitovao kao pomoćnik i načinio ispravnu odluku. Penal nije postojao", rekao je Igor Radojičić za TV "ArenaSport".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 11.08.2020
17:47

И поред очајног суђења Звезда је уписала трећу за редом.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 11.08.2020
10:40

Ocajno je ostecena Zvezda kao u svakoj utakmici.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 11.08.2020
00:35

Ofsajd nije bio,igrač skroz desno je najbliži gol liniji

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 11.08.2020
17:48

Мени се било учинило да јесте а после сам видео да није.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 11.08.2020
00:16

"I VAR je morao da reaguje"? Pa bilo bi sjajno da imamo VAR, ali jbg...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.08.2020
22:35

U Kruševcu su poslali Danila Grujića koji je navijač zvezde, a koga su prozvali Grobari Čokot da bi mogli da pišu saopštenja dok im završava posao koji na 1:0 za Napredak ne sudi očigledan penal nad Vitasom, pri izjednačenju Partizana ne isključuju golmana napretka zbog brutalnog prekrsaja u kojem mu je slomljena noga, a napadač koji je prvi stigao do lopte povređen tako da ne moze da nastavi utakmicu nakon prekršaja koji je golman napretka napravio, u Novom Pazaru pošalju braću Simović Novaka i Miloša iz rodnog sela generalnog direktora zvezde koji izmisle penal protiv Partizana za vođstvo domaćina pa nas zamajavaju ofsajdom i povučenim linijama na sopstvenoj TV, zatim ne dosude očigledan penal za Partizan takođe na 1:0 za protivnika gde Sise udara podlakticom u glavu Miletića za šta se na svakom delu terena svira prekršaj uz obavezan žuti karton onome ko pravi takav prekršaj, onda taj isti Sise s leđa na 20m od svog gola pokosi Asana u prodoru ka golu novog pazara i ne dobije žuti tj. trebao je drugi žuti i crveni karton. Nakon što krađom izazvali potrese pošalju na stadion Partizana svog navijača sa navijačkim majicama iz 1991. koji nije stigao 2 puta da svirne, a Partizan je već gazio javor sa 2:0 pa je iz očaja izmislio prvo prekršaj Vitasa u zoni šuta da bi im onda dao novu šansu da uvede neizvesnost u utakmicu suđenjem ruke Sadiku, ali nije mogao jer na stadionu Partizana nije njiva već fudbalski teren. Sebi su namestili prvo jednog od najpouzdanijih Bojana Nikolića koji je izmislio zvezdanaesterac i slobodnjak za 2 gola protiv novog pazara koji se ionako sam sklanjao kod prvog gola, zatim Lazara Lukića kuma njihovog navijača-političara gde ne postoji faul za radnički, a igrači zvezde valjda mogu nespretno da igraju rukama i da to ne budu penali za protivnika, a onda na prvom gostovanju braću Piper koji su na ovoj utakmici sudili tako da zvezda pobedi i bude predstavljena kao žrtva jer na 0:0 daje gol iz ofsajda, a na 2:0 joj se ne svira penal tako da se sada spominje Piper koji je harao prošle sezone protiv rada i na 3:0 i na 4:0 za zvezdu, ali sada je taktika drugačija. Još samo nedostaje da se izmisli neka situacija da je javor oštećen protiv Partizana valjda od sudije koji ispod nosi zvezdine majice, a delegira ga rođak generalnog direktora zvezde. Aha, kažete da je bio nedosuđen penal? Izvinite, onda ništa ne nedostaje, cirkus zvezdano je kompletan, a pogotovo pominjanjem VAR-a za koji je zadužen pazite, ni manje ni više nego sin generalnog direktora zvezde.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 11.08.2020
10:41

Znaci vi se sad javno odricete se i clana vase grupe grobari Cokot samo da bi javnosti zamazali oci da ne obrate paznju na vase sudijske kradje ljepi.

avatar
Gogi-11
Tuesday, 11.08.2020
16:24

Bas si sve analizirao samo si zaboravio u krusevcu crveni za sadika ibubpazaru crveni za miletica ali eto valjda vam je tako lakse pa cak i svoje sudije pripisujete Zvezdi... Zasto se ne zapitas sta je savo hteo da kaze izjavom posle pazara da nije znao da su toliki problemi,kod igraca.... dal im im nisu slucajno kasnile plate... nije partizan izgubio zato sto je los vec zato sto nisu hteli da igraju a zasto nisu to je vec pitanje za trio v...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 10.08.2020
22:23

Ni ruke nisu bile iza Krstovica. Koji VAR je morao da reaguje, je l' ovaj sanja? :-D Zaboravili ste onu jednu situaciju.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 10.08.2020
22:12

Смешан човек на основу лега је он сигуран да је био офсајд. Можда су му помогли геодети, астролози и правници из комшилука.

avatar
Dorotej
Tuesday, 11.08.2020
11:39

Zaboravio si da ima u komšiluku i vidovnjaka. Eto, taj Savo Milošević video ko će biti protivnik Partizanu u prvom kolu, doduše pogrešno, ali čovek video. To mu nije bilo prvi put, a sigurno neće biti ni poslednji.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 14.08.2020
17:37

Комедија од клуба и навијача. Не зна се ко је смешнијим међу њима.