''Očekivan odlazak Ilieva, ne znam kako je Savo preživeo!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.10.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci nekadašnjeg trenera Partizana posle najnovijih promena u Humskoj.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Dugoočekivane promene u Partizanu su se dogodile pre šest dana, a prvi efekat toga videli smo juče, kada se publika vratila na tribine stadiona u Humskoj, gde su crno-beli pred blizu 20.000 svojih pristalica savladali ekipu Čukaričkog sa 3:1.

Dan-dva pre toga, dogodile su se još neke kadrovske promene u Partizanu, pošto je novo rukovodstvo odlučilo da se ''zahvali na saradnji bivšim sportskim direktorima Ivici Kralju i Ivici Ilievu.

S obzirom da se Iliev nedavno vratio u Partizan, njegova smena za mnoge nije bila očekivana, ali ne i za Vladimira Vermezovića, nekadašnjeg igrača i trenera crno-belih koji ima drugačije mišljenje.

''Moglo je da se očekuje. On se vratio, ali je bio nekih mesec dana na mestu sportskog direktora. U onim razgovorima u prvim danima posle promene uprave se to nije naslućivalo, jer je Ivica, kao i drugi Ivica (Kralj) bio zajedno sa njima, ali generalno je moglo da se očekuje da će biti promenjen. 

Ne znam kako je Savo 'preživeo'. I on je došao desetak dana pre nego što je prethodna garnitura napustila klub. Šta će se dešavati u narednom periodu, to samo oni znaju. 

Mislim da ima problema i za koje ljudi ne znaju, a koji su mnogo veći od ovih koji su isplivali na površinu. Neka im je Bog u pomoći, jer rešiti sve ove stvari biće baš teško'', konstatovao je Vermezović za ''Tanjug TV''

Mnogo oštriji prema sada već bivšem direktoru bio je Dževad Prelazi, koji je sa Vermezovićem zajedno gostovao u istoj emisiji.

''Odakle dotičnom direktoru da postavlja neke uslove Partizanu? Pa, stalno je govorio kako mnogo voli Partizan. Partizan je u minusu, a njegova je tolika plata. 

Bezdušnici su to. Takvi tipovi ne vole Partizan, oni vole lovu! Rekli ste 13.000, ja znam da je bila 12.000 evra. Pa i direktor škole je imao sačuvaj Bože platu. Treba svi da odu, to nije od juče i prekjuče, to traje godinama, a mi samo tonemo. Ali, polako, skupili smo potpise, imali razgovor sa navijačima, to su uslovi koje smo tražili, ali treba da odu SVI.

Šta je najbitnije? Ako se bude napravila atmosfera posle svih ovih dešavanja i uz pune tribine, to će biti još jedna velika injekcija, pa će doći i dobri rezultati. Atmosfera je najbitnija u svlačionici'', istakao je Prekazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke