Ocene - "Mitrogol" i Luka iznad svih!

Autor: Boris Jovanović
subota 12.11.2016.
22:48
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Mitrović nam doneo bod, Luka Milivojević odigrao verovatno najbolji meč za Srbiju. Kreativci zakazali...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Vladimir Stojković 6 - Nije imao puno posla, korektno ga obavio, neki će mu staviti gol Bejla na dušu, ali svemu je prethodila greška odbrane, i ako snosi deo odgovornosti ona je manja.

Antonio Rukavina 6.5 - Imao tek nekoliko prodora, kao i Obradović mnogo bolji na svojoj nego na protivničkoj polovini. Ali, kada je bilo najpotrebnije, asistirao za izjednačenje!

Matija Nastasić 5 - To nije onaj Nastasić iz Fiorentine i sezone u Sitiju. Krivac za gol...

Bane Ivanović 6 - Korektno odradio posao, ali čini nam se i da je njegovo neigranje ostavilo traga, ali i da bi nam bio korisniji kao desni bek.

Ivan Obradović 6 - U defanzivi solidan, nije imao mnogo uspeha, niti uspevao da napravi višak u napadu i eventualno centaršutevima napravi šansu Mitroviću.

Nikola Maksimović 6.5 - Čini se da je najskuplji Srbin u istoriji dobro odradio posao, nekoliko puta izneo loptu, sigurniji od saigrača u predaji...

Luka Milivojević 7.5 - Dobio je veliku većinu duela, uhapsio Remzija, čini se najbolji igrač Srbije večeras. On je svoje zadatke obavio.

Nemanja Matić 7 - Najbolje je delovala ta osovina sa Milivojevićem, mnogo znači timu, ali problem je što nije bilo kreativnosti ofanzivnih igrača.

Filip Kostić 5.5 - Neprimetan, bez prostora, nekoliko dobrih akcija nije uspeo da završi pravim pasom. Od njega se mnogo više očekivalo.

Dušan Tadić 6 - Kada Duća nije na svom nivou, Srbija je slabija, videlo se i večeras. Zadobio je povredu nosa, pretrpeo velike batine, ali i izgubio mnogo duela sa Ledlijem.

Aleksandar Mitrović 7.5 - Mnogo se trudio, borio protiv Ešlija Vilijamsa, ali "Mitar" je bio žrtva taktike, ali i činjenice da niko nije uspevao da mu donese loptu. Kada smo konačno napravili pravu akciju, "Mitrogol" je utišao bučne Velšane.

U igru su ušli i Katai i Gudelj, ali ostaju bez ocene, nije bilo dovoljno vremena da utiču na igru...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

99 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boriss
Monday, 14.11.2016
10:57

Puno bi bili opasniji za protivnike da uz Matica stoji i Ljajic, ipak je on jedan od retkih nasih igraca koji moze resiti utakmicu 1 potezom, da ne govorim o njegovim loptama....

avatar
magister
Sunday, 13.11.2016
17:19

Protiv Gruzije će igrati: Stojković - Rukavina, Ivanović, Maksimović, Kolarov, Obradović - Milivojević, Matić - Tadić, Kostić - Mitrović, ako sve bude u redu. U ovoj formaciji igrač kao Obradović mnogo znači. U svakom trenutku zna šta će s loptom, uvek se nudi, utrčava...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
10:51

I igra i desnom nogom sto je jako vazno, to otvara opcije igracima na boku, a mislim da se to cesto prenebregava ili (ako se uopste primeti) potcenjuje.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
10:56

Opet nista necemo dobiti ako budemo igrali sa Lukom Milivojevicem na defanzivnom/centralnom (mala razlika u danasnjem fudbalu, definitivno je sve manja jer je takav trend da se profilisu igraci da svi po mogucstvu budu igraci za delovanje izmedju dva kaznena prostora, ali ne mogu svi vezisti to svojom igrom i da iznesu na kvalitetan i skroz adekvatan nacin) veznom, tu sada treba pokusati sa Nemanjom Maksimovicem ili Gojkom Kacarem, svi ostali su vec klasa ili dve ispod- Milivojevic, Gudelj, Petrovic (gotivim ga jer je uvek bilo necega konkretnog i korisnog od njega kad je igrao za Srbiju, ne zanima sto je nekome antipatican zbog gola u Derbiju ili zbog smotanog, nezgrapnog i eventualno kljakavog izgleda), Brasanac, niko od njih nije pravo resenje osim one dvojice, takvo je tu stanje stvari. Fejsa, Radoja, Medojevic, Ignjovski, sve zadnji vezni, Luka je sada mozda negde izmedju, ali nije ni cudno i nije iznenadjujuce sto ga ljudi sve vise percipiraju kao zadnjeg veznog jer ne obiluje kreativnoscu, brzinom itd.

avatar
magister
Sunday, 13.11.2016
17:09

Ne sviđa mi se sistem 5 2 2 1, ali Muslin se izborio za njega. Možda ta neodgovornost, koja postoji kod naših igrača (Revolt komentarisao tačno) može da se pokrije zgušnjavanjem u odbrani. Ipak, siguran sam da bi i taj sistem izgledao bolje sa nekim zadnjim veznim povučenim na poziciju stopera (Kačar je to igrao, Gudelj može, verovatno i MIlivojević), a onda kombinovanjem i sa kreativnijim igračima uz Matića. Npr; Stojkovič - Rukavina, Ivanović (Maksimović), Milivojević, Nastasić (Tomović), Kolarov (Obradović) - Matić, Ljajić, Tadić, Kostić (Živković) - Mitrović...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
11:01

Kako bi Gudelj i Milivojevic mogli da igraju stopera?:-) Nemanja je nesto izmedju defanzivnog i ofanzivnog veznog (namerno ovako pisem, jer se ne pronalazi na centralnom, a zapravo u nacelu pokriva sve tri pozicije i desnog beka po potrebi, za beka-krilo vec nisam siguran, ali mozda i to), medjutim, vodimo racuna i o klasi, ne mozemo na sredini bez te osmice, opet nista necemo uraditi bez jednog centralnog veznog koji ce u skoro svakom napadu povezivati odbranu i napadace, odbranu i bekove i krila, a bilo bi veoma pozeljno da uskoro trajno resimo i to pitanje golmana:-)

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
15:52

I Jevtovic:-D Pre bi Brasanac mogao to da odigra nego oni, to je sigurno...

avatar
magister
Monday, 14.11.2016
15:16

Mnogi univerzalni igrači mogu da se koriste i na taj način. Čak je i Brašanac u Partizanu povlačen na tu poziciju! Maskerano, Elzner, Borovnica (u Vinkovcima), Lola Smiljanić... Potrebna je istina startna brzina i dobri kratki sprintovi.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
13:37

Opet cenzura:-D Previsoku ste ocenu dali Milivojevicu, za Nastasica niste pogodili iako je decko katastrofalno odregovao isto kao i Ivanovic (njihov manir, inace, nije im ni prvi ni poslednji put da zeznu jednu, ali VREDNU! i za pamcenje)- Rukavina je isto dobio vise nego sto je zasluzio isto kao i Bane Ivanovic, nije to kalibar za prvih 11, i to se odnosi na obojicu kad je rec o ovoj formaciji, a za ovog prvog cak i kad bismo se vratili na 4-2-3-1.

avatar
Slaninar94
Sunday, 13.11.2016
13:19

3-5-2 se igra kada imas kompletne ofanzivne bekove koji sami pokrivaju stranu, a ne Obradovica i Rukavinu koji u svojim klubovima greju klupu. Mitrovic ima osecaj za gol, ali je trom i ne moze sam da igra u napadu... PROMENA TAKTIKE je nuzna da bi se video pun potencijal ekipe.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
13:37

Formacije i taktike.

avatar
Делија_момак
Sunday, 13.11.2016
08:53

Лука Миливојевић је докторски одиграо ову утакмицу! Најбољи наш играч. Све своје задатке одрадио врхунски и без грешке. Не знам шта је овој напој одбрани. Обрадовић солидан али види се да је ван форме а Рукавину, селекторе, не зови више ко Бога те молим!

avatar
magister
Sunday, 13.11.2016
04:20

Stojković 6.5 - Rukavina 7, Ivanović 6.5, Maksimović 6.5, Nastasić 6, Obradović 7 - Milivojević 7, Matić 7 - Tadić 7, Kostić 6 - Mitros 7. Tim: 8! Muslin 8! Mislim da je Obradović opravdao poverenje i ne bi me čudilo da, pošto je Nastasić požuteo, Kolarov uskoči na Nastasićevo mesto, a Obradović ostane na beku.

avatar
magister
Sunday, 13.11.2016
04:14

Čudni komentari. Odlična utakmica, prestroga ocena za Nastasićevu grešku, pa nije on baš namestio šansu. Izgubio loptu, pa došla Bejlu na 22,3m, pa Bane okrenuo glavu i digao nogu, samo pokrio Stojkovića, a nije blokirao, pa Stojković poskočio - da je stajao i čekao šut, nogom bi je izbio. Tako da 50% Nastastić, po 25% Stojković i Ivanović. Igra teška, ali dobra. Neko pljuje bekove, a oni među boljima.

avatar
Šava
Sunday, 13.11.2016
03:05

Ja bi iskreno ubacio Ljajica, decko gine uvek za Srbiju.

avatar
Steve McManaman
Sunday, 13.11.2016
02:48

Dobro je da i iz ovako tvrdih utakmica pa jos iz minusa doci do zadovoljavajuceg rezultata . To je nesto sto nismo dugo imali . Ma nije problem ni izgubiti kada je borba tu i htjenje . Cinjenica je da je Ljajic odlican igrac ali frajer ima problem s glavom ,gdje god je igrao uvijek je u sukobu sa nekim. Citam neke komentare u kojima se spominje da su nam bekovi losi . Ma nemoj ,a u drugim reprezentacijama su puno bolji . Nas problem je sto nemamo sistem ,jako tesko je na reprezentativnom nivou u kratkom periodu naci model koji bi imao konstantnost . Treba neke stvari istrpiti za neka bolja vremena . Bogu hvala imamo potencijal ,mislim da necemo propustiti ovu sansu . Pa i ovaj Kolman ,kada smo ih nabusili u Novom Sadu ostavili su ga da radi svoj posao i evo dokle ih je doveo . Ne igraju najbolji,najljepsi fudbal ali vidi se to zajednistvo i pozitivna atmosfera . Uz par igraca iz mlade repke bice ovo lijepa ekipa . nOdbarana veceras mnogo bolja ,opet kiks ali bice to kako treba. Tandem Matic Milivojevic fantasticni ,Kostic nije bio na nivou prethodnih utakmica ,Mitrovic napokon usmjeren,konstantan.nNasoj igri je mnogo doprinio i sudija ,dozvolio je pregrubu igru Velsana u dobroj mjeri i poganoj . Realno mislim da smo bolja ekipa , u BG i uz dobro zdravlje nasih fudbalera pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 13.11.2016
02:25

Stojkovic 3,gol po sredini gola,smesno

avatar
KOPITE96
Sunday, 13.11.2016
01:26

Meni su Ivanović, Maksimović, Matić , Milivojević i Tadić bili dobri. Rukavina i Obradović nisu bili pretjerano korisni u napadu (ipak Rukavina je asistirao za gol, ali realno do tad su oba bila loša). Mitrogol kao i Kostić neprimijetni dosta, mada je Mitar imao par solidnih poteza i svaka čast za gol. Stojke solidan mada imam osjećaj da se mogao bolje postaviti kod gola Balea. Nasta velika greška, ali se kasnije opametio i izbijao je lopte. Ovi s klupe ništa posebno. Nismo odigrali loše sve u svemu, malo smo imali i sreće. Rezultat je ,budimo realni , odličan i ja sam lično zadovoljan.

avatar
Steffi
Sunday, 13.11.2016
01:04

Mitrovic brat moooj!

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
00:55

Bekovi su nam uzas,jedino Kolarov sto je ozniljan igrac,ovo ostalo nula,pod hitno na desnog beka bastu,tomovica ili da proba sa lazarem markovicem ili darkom lazovicem,stopere do kraja kvalifikacija da igraju ova trojica...

avatar
Herkules88
Sunday, 13.11.2016
00:30

Dušanu bih dao deset za požrtvovanje, krvari i dalje ulazi u duele, dobio previše batina ali se nije predavao, ko pit bul

avatar
molijer
Sunday, 13.11.2016
00:20

Nisu sporni ademovi kvaliteti vec oni ljudski,kvari atmosferu,jedan igrac pa bio on i mesi u repki ne znaci nista,pukose ko bas,tim ne cine najbolji igraci,vec druzina koja najbolje izgleda kao tim.dobro je,ima hemije u timu i napredak je uocljiv.

avatar
England
Sunday, 13.11.2016
00:57

Kako znas da kvari atmosferu?

avatar
molijer
Sunday, 13.11.2016
18:22

To kazu fudbalski ljudi,bliski muslinu,i ocigledno je tako,cim ga ne zove,i pustite seosku filozofiju fudbala,e da nam je samo jos dragisa,bilo bi super,ovaj tim je stvorio hemiju vec,ako ne volite repku zbog njega,vasa stvar,a muslin ga nece zvati

avatar
molijer
Sunday, 13.11.2016
18:22

To kazu fudbalski ljudi,bliski muslinu,i ocigledno je tako,cim ga ne zove,i pustite seosku filozofiju fudbala,e da nam je samo jos dragisa,bilo bi super,ovaj tim je stvorio hemiju vec,ako ne volite repku zbog njega,vasa stvar,a muslin ga nece zvati

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
01:56

CIme kvari atmosferu, lepim ocima i bujnom kosom? Kako vi lupetate, ljudi!

avatar
Nikolaus
Sunday, 13.11.2016
00:17

Kostic jako loš,nema decko dribling ni kreativnost za nesto vise.Ubedjen sam da bi se mnogo bolje snasao na beku u ovakvoj formaciji,snage ima da trci i brz je.Treba da budemo svesni da ce svaka naredna repka koja bude igrala protiv nas zatvarati Tadica kao Vels veceras.Zato nam treba jos jedan kao on(citaj Ljajic) na poziciji Kostica.Znaci,sta nam falinJos jedan kreativac,i mnogo bolji bekovi.

avatar
molijer
Sunday, 13.11.2016
00:45

Da je katai na pr.napravio onu stiklu pr.austrije i izbacio celu odranu iz linije,ko kostic pisalo bi se o njemu mesec dana kao kralju kreativnosti.niko nije nista odigrao ni tadic,kostic i drugi ovo je bila ratnicka utakmica

avatar
molijer
Sunday, 13.11.2016
00:45

Da je katai na pr.napravio onu stiklu pr.austrije i izbacio celu odranu iz linije,ko kostic pisalo bi se o njemu mesec dana kao kralju kreativnosti.niko nije nista odigrao ni tadic,kostic i drugi ovo je bila ratnicka utakmica

avatar
Vesely
Sunday, 13.11.2016
00:13

Katai>Ljajić?! Ovo samo u Srbiji ima. Rezultat odličan! Sa ovakvim bekovima bolje nije moglo... A svakako je moglo gore pogotovo posle Bejlove stative. Mitrovića je Newcastle oplemenio i kao grad i kao klub.. Hvala im na tome, a Mitru svaka čast, i samo neka nastavi da bude ovakav!

avatar
Кун
Sunday, 13.11.2016
01:18

Markovic, Tosic>Ljajic?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
01:59

Nije Katai sporan nego Kostic, Katai je jos i dobro igrao kad je usao, decko je dobar za dzokera.

avatar
Андер Ерера
Sunday, 13.11.2016
00:12

Ova ekipa + Ljajić i u nastavku kvalifikacija imamo se čemu nadati.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
01:59

I Nemanja Maksimovic i (nazalost) Kolarov i Basta i Sulejmani i Zivkovic...

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 13.11.2016
00:11

Milivojevic je po meni visak na sredini.Presporo se oslobadja lopte (generalno spor),tehnika mu je dosta slaba,kao i pozicioniranje (u napadu).Ima solidnu dugu loptu i dobar je defanzivno,ali nama takav profil igraca ne treba (Ubija nam vezni red,ne mozemo napad da organizujemo). p.s. Da se ne lazemo,Matic je bio nas najbolji igrac veceras.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:02

Milivojevic nema nikakvu sposobnost kreacije, nije najgori na tom planu od onih koji su mu direktni konkurenti, ali decku je izgleda strano da da neki pas unapred i da u isto vreme nastavi da se krece i isprati akciju do kraja dovevsi tako i protivnika u problem. Ima on solidan/dobar pas, ali lepeza dodavanja i pregled igre su mu uslovljeni upravo tom sporoscu i limitiranom kontrolom lopte. Ne bih ja nikog izdvojio da je bio najbolji...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 13.11.2016
02:42

nas najbolji igrac danas,bas se vidi ostrascenost no navikli smo :)

avatar
delije niksic
Sunday, 13.11.2016
00:10

Volim Kataija ali trenutno sigurno ima igraca koji bi trebali da imaju prednost u odnosu na njega,recimo Ljajic i Sulejmani!Rajkovic treba da brani!

avatar
Кун
Sunday, 13.11.2016
01:17

A mozda bi trebalo umesto Markovica i Tosica, sta mislis o tome?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:04

Rajkovic pre Stojkovica, stopere promeniti mozda cak i sva tri pa sta bude, Basta pre Rukavine, Kolarov pre Obradovica, Maksimovic pre Milivojevica i Ljajic pre Kostica, a Katai, Sulejmani i Zivkovic da kidisu opasno kao rezervisti. Ako se predje na 4-2-3-1, bice reseno nekoliko problema. Ivanovic moze da bude iskljucivo desni bek, stoper nikako.

avatar
Doki Daki
Sunday, 13.11.2016
00:10

Luka Milivojević?

avatar
Algebra
Sunday, 13.11.2016
00:10

Ljajića umesto Kostića, Bastu staviti na desnog beka, a levo za utakmicu sa Gruzijom Mladenovića (Kolarov na levog štopera), a kad budemo kompletni Kolarov levi bek, a Nastasić levi štoper.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:04

Basta je bolji kao bek-krilo isto kao sto je Bane samo bek u 4-4-2 (full-back), a ne stoper...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
14:13

Tako je, to je prvo sto ga je u Udinezeu docekalo, a i Muslin je iskljucivo ovu formaciju praktikovao u oba svoja mandata u cz, dakle, ne samo u prvom, to sto nije trenirao Bastu nema nikakve veze, bar ne bi trebalo...

avatar
Algebra
Sunday, 13.11.2016
13:27

Baš tako, jeb*ga, Basta je čovek ovu formaciju igrao bar 4-5 sezona nakon odlaska iz Zvezde, plus je i mlađi par meseci od Rukavine, fizički je moćniji, opasniji u napadu... zasigurno bi dobili novu dimenziju u napadu.

avatar
Empidocle
Sunday, 13.11.2016
00:09

cim veliki igrac-Matic igra, mi nemamo igru na sredini...

avatar
Jürgen Klopp
Sunday, 13.11.2016
00:04

Meni je ovaj Matić igračina, svaka njegov potez i pas imaju smisla... Ima solidan sut, igra i glavom i nogom, dobro se gradi, u defanzivi standardno dobar jednostavno inteligentan igrac, i po meni i nas najbolji fudbaler... Mitroviću svaka čast za gol, bila je mnogo teska pozicija, spasio nas je poraza... U odbrani Nastasic najlosiji, iako jedini konstantno igra od tog defanzivnog tria... Stojke je bio nesiguran, ali ni Rajkovic nije nista bolji, tako da ostaje na Muslinu da odabere manje losijeg... Kostic je bio los veceras, Ljajic je bi od sledece utakmice (ako ga Muslin pozove, a morao bi to da uradi) trebalo da se nadje na toj poziciji a da ga ovaj menja u zavrsnici... Sto se tice cele reprezentacije u globalu, trebali bi da napadaju to prvo mesto, jer mislim da u barazu nemamo neke sanse.

avatar
Millanista 00
Sunday, 13.11.2016
00:03

Tadic odlican do povrede, posle povrede slab, za mene najveca ocjena je za Matica i Milivojevica.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:05

Za Milivojevica?!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
16:06

Sta si ti to video od Milivojevica, to mi nije jasno, decko uopste ne postoji u napadu i uvek je tako. Slazem se da je i Stojkovic pogresio kod tog gola isto kao i Ivanovic, Nastasic i nije imao toliko gresaka osim te kobne kod gola, ali ja vise ne bih njega tek tako drzao u timu jer mu to nije prvi put, ali se barem nadam da je poslednji. Obradovic je solidno saradjivao i sa Nastasicem i sa Maticem u jednom delu meca, ali nije decko kriv sto mu Kostic nije pomagao iako je morao, a Rukavina vise nikad ne bi smeo da pocne- niko od njih ne zasluzuje da bude izdvojen, svima njima stavljam zamerku, kako Ivanovicu, tako i Nastasicu, kako bekovima tako i Tadicu i Kosticu, a i Stojkovic je kriv za gol. Jedini su mi OK bili Maksimovic, Matic i donekle Mitrovic koji je bio odsecen (takav je tip napadaca da zavisi od ostalih i to je njegov osnovni problem sto se moze ispraviti promenom formacije), Milivojevic pruzio klasicno izdanje bez ikakvog doprinosa i veceg i konkretnijeg ucinka u napadu koji se svakako ocekuje od igraca na toj poziciji, a narocito sad kad igramo sa cak petoricom u odbrani (to je prakticno tako jer ni Rukavina ni Obradovic nisu bekovi-krila, mogli bi da budu Basta i Antonov), taj pored Matica bi morao da bude neko ko sparta izmedju dva sesnaesterca i pokriva taj prostor podjednako dobro u obe faze. Retko kad on prijatno iznenadi kao npr. protiv Austrije sto je bio samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo da nema nikakve opasnosti od te nase osmice, skroz limitiran vezista koji nikako da dodje do izrazaja, prevelika odgovornost za prosecnog, Nemanja Maksimovic je resenje.

avatar
Millanista 00
Sunday, 13.11.2016
15:08

Sto ti nije jasno, nije pogrijesio kod gola, lopta je cesto kod njega bila i dijelio je kako treba. Losi Nastasic, Obradovic i Stojkovic. Nastasic greska kod gola, i posle bio nervozan, ali imam povjerenja u njega, Obradovic ni jedan centarsut da valja, on kao bek/krilo to mora zmureci da zna, nista nije uradio, Stojkovic takodje greska kod gola, po sredini sut on ide skoro do take za penal i onda se vraca, velika greska. Kostic osim jednog suta neprimjetan, mada i Rukavina nije bio dobar, ali ajde asistencija pa moze mu se oprostit.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 13.11.2016
00:02

..stoper od 70 kg nije stoper-Matija Nastasić!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:06

Moze to da se nadoknadi inteligencijom i muskulatorom, ali ako neko prvo ne izbaci loptu do sredine igralista ili u aut, a posle ne napravi ni faul iako je za t o imao nekoliko prilika, onda je stvarno pitanje zasto i igra jer ocigledno umnogome odudara njegova igra u klubu od igre za nas...

avatar
Petar Petar
Monday, 14.11.2016
15:53

Ovde cu da ti napise. Sve je lepo to sto si napisao, ali ja ne pamtim nas klub, a za reprezentaciju tek necu da pricam da je to sve toliko izbalansirano. Do pre tri dana svi pljuju po Kolarovu, sada ga svi prizivaju. Ne razumem stvarno. Dalje, Rukavina je meni sasvim solidan na svakoj utakmici, mozda malo slabiji u napadu, ali defanzivno zavrsava ogromnan posao, sto npr Basta nije radio kad je igrao. A sto se tice Matije na stoperu, sa takvom gradjom i snagom on bi trebalo da je poprilicno agresivniji. Ne smes biti nonsalantan na toj poziciji.

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
11:46

Xaxaxa gluplju izjavu skoro nisam video,dacu ti samo primer tvog Intera Kordoba,a ima ih koliko hoces...

avatar
Poznavalac
Sunday, 13.11.2016
00:00

Odavno nismo imali napadaca poput mitra,jos od save milosevica-pravi razbijac,ucestvuje u igri,jak na lopti..

avatar
Ashburton Grove
Sunday, 13.11.2016
00:00

Ne mozes igrati 3-5-2 a da ti bekovi budu Rukavina i Obradovic... Da imamo bolje bekove ovo bi dobili bez problema...

avatar
lewa9
Sunday, 13.11.2016
00:13

Kolarov i Tomović ili mali Gajić

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
11:06

Mislim da je bolje da Antonov vec sad pocne da nam igra, ako nista drugo onda protiv tih slabijih ekipa. Znam na sta mislis, ali Antonov je spremniji za seniore od Gajica, a i vise nam gori desno nego levo.

avatar
lewa9
Sunday, 13.11.2016
14:48

Antonov zamena Kolarovu, a Bastu ne simpatisem nakon one utakmice sa Portugalom iskreno..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:07

Antonov i Basta.

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 13.11.2016
00:20

Basta i Kolarov bi bili sasvim odgovarajuci tandem

avatar
Samo Barsa
Sunday, 13.11.2016
00:00

Bod ko kuca, jos u sledem kolu Irska igra protiv Welsa, a Srbija protiv Gruzije, eto sanse za prvo mjesto.

avatar
pista97
Saturday, 12.11.2016
23:58

Oces sad pozvati Ljajica kad je Katai suspendovan ?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:08

Zvace ga tek kad budemo izgubili sve sanse.

avatar
Anderton
Saturday, 12.11.2016
23:58

Mitar je uradio šta je trebalo. Milivijevič jako dobar, Bane i Maksimović pristojni. Suđenje katastrofalno.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:07

Za koga jako dobar? Bane pristojan? Ipak se mi ne slazemo toliko...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
11:09

Hajde Bane pristojan, ali Luka da bude toliko pohvaljen...

avatar
Anderton
Sunday, 13.11.2016
20:39

Zašto ti je Bane bio loš? Milivojević je bio sasvim korektan. Ja nisam video neke njihove greške, Bane je 2 kontre presekao.

avatar
England
Saturday, 12.11.2016
23:57

Luka najbolji? Pa on je imao najvise gresaka u predaji lopte.

avatar
Povratak kralja 44
Saturday, 12.11.2016
23:56

Koji Luka? Milivojević je bio katastrofalan, on dečko nije znao gde se nalazi, koliko je samo duela izgubio u 1p, a u drugom jednom nije znao gde mu je lopta-driblao samog sebe i oni njegovi centaršutevi napamet na glavu njihovih defanzivaca i u ruke golmana, pasovi u noge protivniku.

avatar
Stari
Sunday, 13.11.2016
00:04

Dobro je da je neko gledao tekmu, ja se uplaših da sam gledao neku drugu, sve što si napisao potpisujem.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 13.11.2016
02:43

jos jedan tip ostrascenosti :)

avatar
ANDY_COLE#18
Sunday, 13.11.2016
00:09