OCENE - Petrić razbio predrasude, Natho MOŽE!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.08.2022.
22:10
Izvor: Sportske.net

Novi trener Partizana je bio u pravu...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti


Popović 7 - Za razliku od nekih prethodnih derbija, večeras odličan, kod gola ništa nije mogao da uradi.

Živković 8 - Odličnu partiju pružio je desni bek Partizana, delovao je u ofanzivi, slao upotrebljive centaršuteve, ali i iznudio jedanaesterac posle kog je Partizan stigao do boda. Mnogo pretrčao na strani na kojoj su delovali i Katai i Rodić, kasnije Eraković.
 
Vujačić 7 - Njegova solidna partija, možda bi bila još bolja da ga nije sputao rano dobijeni žuti karton. 
Marković 7 - Uglavnom uspešno obavio svoju ulogu u tandemu sa Vujačićem
 
Urošević 6.5 - Kapiten Partizana večeras je imao mnogo više posla u defanzivi, pa njegovi karakteristični izleti ka protivničkom golu nisu bili česti.

Traore 7.5 - Reklo bi se da je Partizan pogodio njegovim dovođenjem ovog leta. Komandovao je na sredini terena, pokazao veliku fizičku pripremljenost i u nastavku sezone se i više može očekivati od njega.

Belić 7 - Mnogi su sumnjali koliko ovaj momak može u derbiju, ali je opravdao poverenje trenera Petrića. Zbog povrede je zamenjen sredinom drugog poluvremena, ali ovo je njegova najbolja partija od dolaska u Partizan.

Dijabate 6.5 - Kako se i očekivalo, napadi Partizana su uglavnom tekli po desnoj strani, ali su Zvezdini defanzivci uspevali da ga neutrališu.
 
Natho 8 - Partizanov najbolji igrač, dao gol iz penala, imao još jednu izglednu priliku da upotpuni odličnu partiju, ali što je najvažnije pokazao je da ima snage za svih 90 minuta, pa se postavlja pitanje zašto je ranije stalno izlazio oko 60. minuta.  

Menig 5.5 - Obrukao se u prvom poluvremenu kada je promašio loptu na oko sedam metara od gola, a kiksnuo je i kod Bukarijevog gola, kada je bio prilično indolentan u izlasku u blok.

Rikardo 6 - Ovo je već frustrirajuće za njega, za golgetera njegovih kvaliteta, preduga je serija bez postignutog gola u derbiju. Za razliku od prethodnih, večeras je imao jednu odličnu priliku posle kiksa Sanoga, ali ni tada nije reagovao kako ume.

Klupa:

Andrade od 68. - 7 -  Gde je stao Belić, nastavio je on, uspešno je obavio posao na sredini terena sa Traoreom.

Jović od 68. - 6 - Još uvek ne pokazuje ono što se od njega očekuje, mada večeras nije imao preveliku minutažu. Trebalo je da unese svežinu na krilu protiv već umornih Zvezdinih igrača, ali nije došao do izražaja.

Fejsa od 84. - Uneo smirenost u završnici meča.

Baždar od 89. - Premalo na terenu za konkretnu ocenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke