OCENE - Rikardo neutralisan, Popović pokvario utisak

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.11.2022.
23:45
Izvor: Sportske.net

Po prikazanoj igri - utakmica za zaborav, ali s obzirom na ostvaren rezultat, ovo je meč koji će se dugo pamtiti.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Popović 6.5 - Da nije bilo tog kiksa iz 73. minuta, Popović bi zaslužio najveću ovenu u ekipi, odlično je branio, ali posle te loše boksovane lopte Partizan je u poslednjih dvadesetak minuta bio u velikom problemu.

Filipović 6 - Defanzivno je bio bolji nego u ofanzivi, nije bilo previše njegovih upotrebljivih centaršuteva. Povrede su ga mnogo omele ove jeseni, na proleće se tek očekuju njegove najbolje partije.

Marković 7 - Veliki teret podneli su štoperi Partizana, brojni vazdušni dueli tokom čitavog meča, ali su na kraju ostvarili zacrtani cilj i obavili postavljene zadatke.

Vujačić 7.5 - Isto važi i za Vujačića, koji je za nijansu ostavio bolji utisak od Markovića, a u drugom poluvremenu je imao i dobru priliku da reši meč, kada je glavom poslao loptu zamalo pored stative posle kornera.

Urošević 6.5 - Stigao je i umor kapitena Partizana u finišu jesenjeg dela sezone, on je jedan od gotovo nezamenljivih igrača, ali večeras ni on nije odigrao na svom najvišem nivou, bez obzira na uložen trud.

Belić 7 - Za razliku od prethodnog susreta sa Slovackim u prvom kolu, kada je isključen već sredinom prvog poluvremena, večeras je odigrao mnogo bolje, a baš posle njegovog izlaska iz igre zbog povrede Partizan je primio jedini gol.

Traore 7 - Doprineo je jedinom Partizanovom golu, posle njegovog udarca Kalabiška je igrao rukama u svom kaznenom prostoru i tako su crno-beli izborili penal i vodeći gol. Kako smo i navikli od njega, dosta je pretrčao, borio se na sredini terena i mnogo je značio crno-belima pogotovo posle izlaska Belića.

Menig 5.5 - Holanđanin već neko vreme ne igra na očekivanom nivou, ni večeras to nije najbolje izgledalo.

Natho 6.5 - Realizovao je penal, odlično izvodio prekide, ali je nedostajala njegova prepoznatljiva kreativnost u veznom redu.

Dijabate 5.5 - Posle Nice, još jedna njegova slaba partija, a meč protiv TSC-a pokazaće da li je ta kriza ozbiljna.

Rikardo Gomeš 6 - Retko je ulazio u šanse, one koje je imao nije uspeo da iskoristi. Takođe daleko od svog maksimuma.

Rezervisti Saničanin, Pavlović, Lutovac i Baždar bez ocene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke