Od četvrtka u prodaji karte za derbi Vojvodina - Crvena zvezda

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.04.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Sutra počinje prodaja karata.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U nedelju je na programu derbi između Vojvodine i Crvene zvezde, a sa "Karađorđa" su obavestili javnost o kupovini karata za meč 32. kola Super lige Srbije. 

Ulaznice po ceni od 2.500 (zapad), 1.500 (istok) i 1.000 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Nedelja: na dan utakmice prodaja karata na blagajnama stadiona koje se otvaraju u 14:30, moći će da se kupe karte za zapad, istok i jug.

"Ulaz na istočnu tribinu stadiona „Karađorđe“ biće slobodan za sve koji dođu sa obeležjima FK Vojvodina.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje", navode sa "Karađorđa".

Utakmica Vojvodina - Crvena zvezda na programu je u nedelju u 17.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke