Od sada sve za Partizan - Natho se oprašta od reprezentacije!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2023.
13:05
Izvor: Sportske.net

Svu energiju sada želi da posveti Partizanovim uspesima.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Bibars Natho je već skoro četiri godine u Partizanu, ostavio je dubok trag u klubu, navijači ga vole i poštuju njegove igračke i ljudske kvalitete, ali ono što mu nedostaje jesu trofeji, jer sa crno-belima još nijedan nije uspeo da osvoji.

Ipak, iako je već u poznim igračkim godinama, napunio je 35, on ne odustaje od namere da se sa Partizanom konačno izbori za neki trofej. To ove sezone neće biti moguće, ali Izraelac namerava da znatno duže ostane u klubu iz Humske.

On se ovih dana oprašta od reprezentacije Izraela koju u utorak očekuje duel sa Švajcarskom i tim povodom naglašava da će se sada potpuno posvetiti Partizanu.

"Osećam se zaista čudno. Volim svoje saigrače, trenera i dobro se osećam, ali je važno znati kada stati i sačuvati telo. Želim da sada svu svoju energiju usmerim na svoj tim – Partizan. Želim da na ovaj način svoju igračku karijeru učinim dužom, da igram još dve – tri godine i da se mom timu ceo dam na raspolaganje.

Srećan sam što je na kraju sve ovako ispalo. Velika zahvalnost momcima iz moje nacionalne selekcije, jer je to bila velika noć za mene. Pre dva dana su za mene organizovali sastanak za koji su pripremili i video zbog koga sam zamalo i zaplakao", otkrio je Natho.

On je 14 godina nastupao za nacionalni tim Izraela, odigrao je 88 utakmica, od kojih je u čak 83 bio u startnoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke