Odbijaju se redom ponude za Saldanju, ali se sprema još jedan odlazak!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.01.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Ko bi mogao još da napusti crno-bele?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan su ove zime napustili Belić i Ilić, jedan je otišao u AZ, drugi u Bolonju, a odlazaka bi moglo da bude još. 

Danilo Pantić je, naravno, nezadovoljan minutima koje je dobijao kod Igora Duljaja i jasno je da bi mogao da promeni sredinu već ove zime, a da li ima zainteresovanih klubova?

Pantiću ugovor ističe na leto i već sada traga za novim angažmanom, a sigurno je da bi ga crno-beli pustili bez obeštećenja i ove zime kako bi ga skinuli sa platnog spiska jer svakako Duljaj neće računati na njegove usluge do kraja sezone. 

Vojvodina je klub koji je pokazao interesovanje i postoji mogućnost da se Pantić priključi Vukanu Savićeviću i Njegošu Petroviću u "Staroj dami". 

Ima i jedna dobra vest, crno-beli su odbijali ponude za neke druge fudbalere, pre svih mislimo na Mateuša Saldanju za kojeg je stigla ponuda od 6 miliona evra, ali crno-beli traže svih 10 miliona u ovom trenutku što će teško ko da plati. 

Sveta Marković takođe ostaje i dalje, nosiće kapitensku traku u drugom delu sezone jer je odbio rusku Baltiku koja mu je nudila 700.000 evra po sezoni. Navodno je sada u igri i moskovska Lokomotiva, ali su šanse da on ode u Moskvu veoma male. 

Podsetimo, Nikola Miličić je jedino pojačanje crno-belih do sada u ovom prelaznom roku

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke