"Odbrana Partizana je slabija, možemo da ih ugrozimo"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.09.2021.
15:11
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Vojvodine govorio Kipranima o manama crno-belih.

@Sandić Foto
@Sandić Foto

Povezane vesti

Vesko Mihajlović, Kraljevčanin i legenda fudbala na Kipru, govorio je o snazi Partizana pred duel sa Anortozisom u kome radi kao šef akademije. 

"Partizan je veoma dobra ekipa, ovo govore rezultati i informacije iz Srbije. U utakmicama koje sam gledao izgledao je vrlo dobro, pobedio je svih sedam prvenstvenih duela. U Srbiji generalno postoje dva veoma jaka tima, Partizan i Crvena zvezda. Crvena zvezda je nešto uspešnija prethodnih godina, ali se posle uvodnih kola Superlige čini da su timovi ujednačenih šansi, Partizan ima šanse da osvoji titulu u Srbiji", rekao je Vesko Mihajlović. 

Istakao je i redovnu Partizanovu politiku vraćanja fudbalera koji su svojevremeno igrali u crno-belom dresu što se ove sezone itekako isplatilo. 

"U poslednje vreme Partizan je dovodio povratnike sa sjajnim karijerama u inostranstvu poput Lazara Markovića koji je igrao za Liverpul i Fulam, ali i Miloša Jojića, nekadašnjeg člana Dortmunda. Još jedan igrač na kojeg je potrebno obratiti pažnju je Rikardo Gomeš, napadač koji je takođe ranije igrao za crno-bele. On je snažan, ali i tehnički potkovan centarfor, u fenomenalnoj je formi i prvi je strelac tima", rekao je Mihajlović. 

Smatra i da je odbrana najslabiji deo tima. 

"Partizanu je nedavno otišao Vladimir Stojković koji je do skoro bio reprezentativni čuvar mreže i lično ga smatram vrhunskim golmanom. Kad su u puitanju linije tima utisak je da je odbrana nešto slabija, defanzivci su nešto sporiji i uveren sam da kroz nekoliko kontri možemo da ih ugrozimo. Sa druge strane, vezni red crno-belih je veoma opasan i treba mu posvetiti posebnu pažnju", kaže nekada najbolji strelac šampionata Jugoslavije u periodu dok je branio boje Vojvodine. 

Duel Anortozisa i Partizana na programu je u četvrtak od 21 čas. 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke