Odlična atmosfera u Voši, za 3/3 protiv najtežeg rivala

Autor: Milovan Longinov
subota 25.06.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vošu čeka novi rival.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pripreme fudbalera Vojvodine u Sloveniji već uveliko odmiču, a crveno-beli vredno rade kako bi što bolji i spremniji dočekali predstojeću sezonu. Za sada, sve u taboru „stare dame“ protiče odlično, radi se u sjajnoj atmosferi, a vreme, smeštaj i tereni takođe su u skladu sa onim što priželjkuju stručni štab i igrači, navodi se na sajtu kluba.

Male probleme Milanu Rastavcu i njegovim saradnicima za sada prave samo sitne povrede pojedinih igrača, s obzirom na to da odvojeno od ekipe trenutno treniraju Vladan Novevski, koji ima problema sa zglobom, i Nemanja Nikolić, koji je osetio bol u kolenu. Sa druge strane, Milan Lazarević, koji je već drugog dana priprema morao na ušivanje nakon sudara glavama sa Radomirom Milosavljevićem, vratio se u redovan trenažni proces i u konkurenciji je za sastav za sutrašnju utakmicu protiv Kopera.

Meč između Vojvodine i vicešampiona Slovenije igraće se sutra od 18 časova u Slovenskim Konjicama, uz direktan prenos na Novosadskoj TV i Areni premium 1, kao i „Youtube“ kanalu FK Vojvodina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke