Odlučujuće borbe za EP (U17) - Čak 13 igrača iz Zvezde na spisku selektora!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Plus još jedan iz Grafičara.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kadetsku reprezentaciju Srbije krajem ovog meseca očekuju odlučujuće borbe za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se od 20. maja do 5. juna održati na Kipru.

Naši ''orlići'' će pod vođstvom selektora Jovana Damjanovića igrati na završnom kvalifikacionom turniru u Gruziji, gde će pokušati da se izbore za mesto koje vodi na EP.

Rivali Srbije u gradu Kutaisi (stadion Ramaz Šengelija) biće najpre domaćin Gruzija 20. marta (14.00), tri dana kasnije protivnik je Danska (12.00), a 26. marta sledi duel sa Turskom (14.00). Plasman na Evropsko prvenstvo izboriće prvaci svih grupa i sedam najbolje drugoplasiranih selekcija.

Selektor Jovan Damjanović saopštio je širi spisak igrača koji broji 21 ime, oni će na okupu biti od četvrtka, 14. marta, a pred odlazak u Gruziju, 18. marta, spisak će biti sveden na 18 imena koliko je dozvoljeno prema pravilima UEFA.

Ono što je interesantno na ovom širem spisku je to da je čak 13 reprezentativaca iz Crvene zvezde, a kompletan spisak pozvanih igrača možete da vidite u prilogu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke