Određen termin "večitog derbija", Partizan u Ljutice Bogdana 20. aprila!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.04.2024.
13:27
Izvor: Sportske.net

Zvaničnim saopštenjem otklonjene dileme.

© Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
© Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće još jedan, 173. po redu "večiti derbi" u okviru plej-ofa Super lige Srbije, a sada je poznat i termin utakmice na stadionu Rajko Mitić.

Zajednica Superligaša potvrdila je na svom zvaničnom sajtu da će se novi okršaj dva najveća srpska kluba dogoditi 20. aprila od 18 časova.

"Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 20. aprila 2024. godine na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 18.00 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa 74 boda na svom kontu. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima drugo sa 70 osvojenih bodova", glasi saopštenje Zajednice Superligaša.

Zvezda će bez obzira na ishod poslednjeg kola regularnog dela Super lige Srbije završiti na prvoj poziciji, te tako stekla prednost domaćeg terena protiv drugoplasiranog Partizana.

Prvi Večiti derbi u šampionatu Srbije ove sezone okončan je rezultatom 2:1 za Partizan u Humskoj, dok je u drugom na stadionu Zvezde bilo nerešeno 2:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke