OFK Beograd i Dinamo iz Moskve dogovorili saradnju!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.03.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Zvanično.

Povezane vesti

Fudbalski kubovi OFK Beograd i Dinamo Moskva dogovorili su sportsko-tehničku saradnju, obelodanjeno je danas

U prisustvu medija i navijača. danas je na Crvenom trgu u Moskvi ozvaničena saradnja srpskog i ruskog kluba koja podrazumeva interakciju između prvih timova, prijateljske utakmice, zajedno učestvovanje na međunarodnim turnirima.

Takođe, tu će biti razmena iskustava u brojnim poljima, od menadžmenta, do trenažnih procesa, medicine...

"Nije slučajno što smo počeli komunikaciju sa OFK Beogradom. Više od 15 godina naši klubovi su gradili bratstvo, a među navijačima je uspostavljeno pravo i snažno prijateljstvo. Memorandum će ojačati i proširiti naše prijateljske odnose i pokazati da je i u modernim vremenima sasvim moguća obostrana korisna saradnja ruskih i evropskih itmova. Neću još da otkrivam sve tajne, ali mislim da ćete već ovog leta videti ozbiljne i zanimljive rezultate", rekao je generalni direktor Dinama Pavel Pivovarov.

U ime OFK Beograda, ugovor je potpisao potpredsednik OFK Kostadin Terzić.

"Drago mi je što sam u Moskvi sa našim prijateljima iz Dinama u vreme kada su odnosi Srbije i Rusije bolji nego ikada. Velika mi je čast da potpišem memorandum o saradnji. Lepo je što kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo. Navijači OFK u Beogradu i Dinamovi u Moskvi mogu da očekuju razvoj naših odnosa u bliskoj budućnosti, a mi ćemo na tome svakodnevno raditi", napomenuo je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke