OFK Beograd pred izdisajem, navijači jedina nada da romantika ne iščezne

Autor: Nemanja Janošev
subota 17.09.2022.
21:33
Izvor: Sportske.net

Kraj romantike?

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub OFK Beograd nalazi se pred gašenjem, saopštili su navijači ovog tima.

Jedan od najvažnijih klubova u istoriji srpskog fudbala godinama unazad tavori u nižim rangovima gde se nalaze od sezone 2016/17.  Šezdesetih godina prošlog veka doživljavali su najveće uspehe u istoriji kluba, a pamti se i 2004. godina i utakmica sa Atletiko Madridom u polufinalu Intertoto kupa. Čak ni više od jednog veka postojanja, ni ti silni uspesi nisu garant da OFK živi i da će živeti.

Svi osim navijača okrenuli su im leđa i najvatrenije pristalice rešile su da se uhvate za poslednju slamku spasa.

"Stiglo se do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Klubu preti katanac, više nema nikoga sem navijača koji jedini poštuju i vole OFK Beograd. Pokrećemo navijačku akciju, u kojoj ćemo prikupljati sredstva za podmirivanje osnovnih životnih potreba OFK Beograda. Sa dobrovoljnim donacijama krećemo od nedeljnog duela sa Teleoptikom", saopšteno je od strane navijača.

Popularni "romantičari" trenutno zauzimaju 14. mesto, u konkurenciji 16 klubova Srpske lige Beograd (treći stepen takmičenja), sa samo četiri boda, dva više od dva poslednjeplasirana Ušće Novog Beograda i još jednog nekadašnjeg superligaša Radničkog iz Obrenovca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke