OFK kažnjen novčano, a Sinđa, BASK i Jedinstvo oduzimanjem bodova

Autor: Filip Rodic
četvrtak 25.05.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija FSB je odredila kazne klubovima Srpske lige Beograd OFK Beogradu, Sinđeliću, BASK TEK-u i Jedinstvu iz Surčina.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sinđelić, BASK TEK i Jedinstvo Surčin prekršili su član 80 FSS vezan za učešće u neregularnosti. 

OFK Beograd je sankionisan novčano sa 50.000 dinara za čin vređanja, klevetanja i izjavama o suđenju u sredstvima javnog informisanja

Saopštenje FS Beograda sa svim navedenim sankcijama:

– Kažnjava se fudbalski klub Sinđelić iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 18. kola Srpske lige “Beograd” odigrane dana 18.03.2023. između OFK Beograda i FK Sinđelića.

– Kažnjava se FK BASK TEK iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 19.05.2023. između FK BASK TEK i FK Zemun.

– Kažnjava se FK Jedinstvo iz Surčina oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 24. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 26.04.2023. između FK Jedinstvo i FK Zemun.

– Kažnjava se fudbalski klub OFK Beograd novčanom kaznom u iznosu od 50.000 dinara zbog učinjenog prekršaja iz člana 85 (vređanje i klevetanje) i člana 87 (davanje izjava u sredstvima javnog informisanja o suđenju) Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

– Kažnjava se Nenad Paunović, fudbalski radnik FK BASK TEK iz Beograda zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od 1 godine zbog učinjenog prekršaja iz člana 72 Disciplinskog pravilnika FS Srbije", piše u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke