OFK prodao napadača posle dva meseca, Zvezdi polovina od milionskog transfera!

Autor: Ivan Cvetković
petak 30.08.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Takav je dogovor između dva kluba.

Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Napadač OFK Beograda Aleksandar Kahvić (20) je od početka sezone u Super ligi Srbije postigao pet golova na šest nastupa, a to mu je obezbedilo inostrani angažman.

Naime, Kahvić će postati novi fudbaler člana nemačke Cvajte Ulma i to u transferu koji će doneti zaradu ne samo "Romantičarima", već i Crvenoj zvezdi.

Naime, Telegraf prenosi da je nemački klub izdvojio 1.500.000 evra za transfer napadača iz Bosne i Hercegovine, kao i da će prema prethodnom dogovoru OFK podeliti novac sa Zvezdom odakle je 20-godišnji fudbaler došao.

Kahviću ovo neće biti prvi inostrani angažman pošto je u septembru 2022. godine posle staža u omladinskoj školi Zvezde otišao na pozajmicu u Makabi iz Haife gde je proveo godinu dana. 

Usledile su pozajmice u OFK Beogradu i pančevačkom Železničaru, da bi ga "Romantičari" otkupili pre svega dva meseca od Zvezde bez obeštećenja.

Ulm je prethodnu sezonu okončao kao šampion treće lige iz koje je ušao u Cvajtu, a trenutno se nalazi na pretposlednjem, 17. mestu bez bodova u tri utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke