OFK-u stiglo još jedno pojačanje iz Zvezde, ali i loša vest oko stadiona!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.07.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Nova promena.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

OFK Beograd je posle teških nekoliko godina u nižim rangovima takmičenja uspeo da se ovog leta vrati u superligaško društvo, a povratnički debi imaće sutra u Užicu protiv ekipe Mladosti iz Lučana.

Uoči tog duela, ''romantičari'' su dodatno ojačali svoje redove angažovanjem levog beka Ebenezera Anana iz Crvene zvezde, koji se nedavno iz Novog Pazara preselio na ''Marakanu'', a sada će na pozajmicu u OFK Beograd. Pomalo je nejasno zašto ga je Zvezda uopšte dovodila iz Novog Pazara kada već ima Rodića i Korejca Seola na toj poziciji...

Međutim, ''romantičarima'' je ovih dana stigla i loša vest u vezi stadiona, jer će morati da se do daljnjeg promeni plan da OFK svoje mečeve u novoj sezoni igra na novom stadionu ''Kraljevica'' u Zaječaru.

Naime, ''Sportklub'' prenosi da pomenuti objekat još uvek nema neophodnu dozvolu za odigravanje superligaških utakmica, ne navodeći o kojim se konkretno problemima radi.

Kako god, nova sezona je počela, a OFK Beograd će umesto u Zaječar, morati u Loznicu, gde će mu biti nova baza za mečeve koje bude igrao kao domaćin, i to već od drugog kola kada će u Loznici ugostiti ekipu Tekstilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 20.07.2024
11:19

Lepo je to što nekad smete da napišete nešto kao u ovom tekstu (što je Zvezda uopšte dovodila ovog iz Pazara).