Oglasila se Zvezda, mobilizacija pred Kragujevac!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.10.2021.
14:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Navijači su na potezu.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je doživela neočekivan udarac juče u Surdulici, Radnik je slavio sa 2:1 i ostala na pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom na tabeli.

To je bio samo početak serije Zvezdinih gostovanja u domaćem prvenstvu u narednom periodu, a naredno gostovanje je već u nedelju kada će aktuelni šampion gostovati ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu.

I Kragujevčani su u lošoj formi u poslednje vreme, žele da što pre prekinu seriju poraza, a Zvezda će pokušati da na ''Čika Dači'' pokaže da je u Surdulici imala samo slab dan.

Crveno-beli su se danas oglasili na zvaničnom klupskom sajtu i pozvali navijače da pruže snažnu podršku ekipi Dejana Stankovića na predstojećem gostovanju, uz informaciju da će karte za duel sa Radničkim 1923 moći da kupe i na ''Rajku Mitiću''.

''Termini za prodaju su petak od 10 do 17 časova i subota u istom terminu, a cena za severnu tribinu je 500 dinara. Pred nama je još jedna važna utakmica i neugodno gostovanje, s obzirom da smo uvek sa Radničkim vodili teške bitke u Kragujevcu i zbog toga je neophodno da dođe što više navijača koji će dati podršku Dejanu Stankoviću i njegovim izabranicima. Oni su to definitivno zaslužili, a na svima kojima je crveno-bela krv u venama je da još jednom pokažu da su uz svoj klub u svakom trenutku.  
 
Pobeda u tom meču bila bi sjajna uvertira za utakmicu sa Midtjilandom, a ispunjena severna tribina pokazatelj da smo uvek uz Zvezdu!',
poručuju iz Zvezde.

Utakmica između Radničkog 1923 i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 13 časova i 30 minuta na ''Čika Dači''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke