Oglasila se Zvezdina legenda: "Nastaviće se niz titula!"

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 09.05.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Uveren je u to.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde po sedmi put uzastopno postali su prvaci Srbije. To je ukupno 35. titula prvaka države crveno-belih.

Ponosan na ovu šampionsku generaciju predvođenu trenerom Vladanom Milojevićem je legendarni fudbaler kluba sa "Marakane" Cvjetin Blagojević.

"Već smo se navikli na Zvezdine uspehe, ali nema sumnje da je sedam titula u nizu nešto veliko i sjajno. Tako da, uprkos tome što je navika da Zvezda bude prva, nije mala stvar što već sedam godina zaredom pokazujemo da smo najbolji klub u Srbiji. Pokazuje Zvezda to i mnogo duže, ali niko nikada u istoriji srpskog fudbala nije imao niz od sedam titula. Mislim da će se to i nastaviti, jer klub funkcioniše perfektno. Svako radi svoj deo posla i to daje sjajne rezultate", rekao je on za klupski sajt.

Zvezda će u poslednjem kolu Super lige 25. maja protiv Čukaričkog proslaviti titulu, a Blagojević smatra da navijačima pozivnici za spektakl koji se najavljuje nije ni potrebna.

"Doći će oni sami na utakmicu i na proslavu titule, nemam sumnje u to. Ali naravno da pozivam, sve sa ciljem da na proslavi bude što više zvezdaša i da se napravi nešto nezaboravno", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke