Oglasio se Lalatović posle najnovijeg skandala, kako je izgledao dijalog sa sudijom?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.10.2019.
18:29
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Odmah ga je iznervirao, posle samo par minuta igre...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ni prijateljska utakmica protiv Breše nije mogla da prođe bez burne reakcije trenera Vojvodine Nenada Lalatovića, koji je isključen tokom prvog poluvremena, pri vođstvu italijanske ekipe od 2:0.

Razlog - veliko nezadovoljstvo suđenjem od samog početka utakmice, a o čemu se zapravo radi, Lalatović je posle prekida meča početkom drugog poluvremena pokušao da objasni novinarima.

On je na početku naglasio da Vojvodina nije u Italiju doputovala da bude sparing partner Breši, a onda je otkrio i kako je izgledao njegov dijalog sa sudijom kod isključenja.

"Kod vodećeg gola Breše prvo je bio ofsajd, a penal nije postojao. Drinčiću je iscepan šorts, sudija nije svirao faul.

Kriterijum je bukvalno bio 80:20 i ja sam u jednom trenutku odmahnuo rukom 'Daj, sviraj faul'.

Nisam opsovao sudiju, ali on mi je rekao 'Ja sam internacionalac, ti meni ne smeš da odmahuješ rukom i zbog toga sam te isključio'", naglasio je Lalatović, a prenosi ''Mondo''.

Priznao je, ipak, da je njegova ekipa u prvih dvadesetak minuta, kada je Breša povela sa 2:0, ušla sa previše respektaprema rivalu, ali da je kasnije sve izgledalo bolje, do prekida utakmice u 50. minutu.

"Pustio je njihovu grubu igru, bukvalno nas je tretirao kao da smo im sparing partner. To nije bilo korektno i tek kad smo porazgovarali na poluvremenu i rekli da ćemo uz ovakvo suđenje napustiti utakmicu, jer mi želimo da igramo fudbal, on je ujednačio kriterijum.

Počeli smo da igramo našu igru i posle 2:1 imali još jednu šansu. Da je drugo poluvreme nastavljeno, siguran sam da ne bismo izgubili utakmicu", smatra Lalatović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 12.10.2019
19:19

Lalatović svestan ko stoji iza njega može da radi šta god hoće i da ne bude kažnjen uopšte ili da ne bude adekvatno kažnjen, ali u Srbiji. Kad pišem zašto Tužilaštvo ne pozove Lalatovića da im kaže šta zna o nameštanju utakmica radničkog ne očekujem da će to uraditi jer i iza jedne i iza druge stoji isti čovek. Kada proziv sudije i Disciplinsku komisiju FSS da kažnjavaju Lalatovića za njegove postupke prema pravilniku FSS ne očekujem da to urade jer i iza njega i iza njih stoji isti čovek.

avatar
Le Tissier
Saturday, 12.10.2019
18:54

Slika koju ste postaviki opisuje karakter doticnog...

avatar
Aleksandar An.
Saturday, 12.10.2019
18:54

Au čoveče, pa ti si potpuno izgubio kompas...