Oglasio se Saša Ilić, evo ko ga je podržao u odluci da nastavi karijeru!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.05.2018.
15:48
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Legendarni kapiten Partizana prokomentarisao svoju odluku da odloži fudbalsku penziju i otkrio ko je još doprineo ovakvom raspletu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vest dana iz Partizana je da je 40-godišnji kapiten crno-belih Saša Ilić produžio ugovor sa klubom iz Humske na još godinu dana.

To je svojevrsni preokret posle nedavnih najava potpredsednika kluba Vladimira Vuletića da će Ilić po završetku sezone preuzeti jednu od funkcija u sportskom sektoru kluba.

Ipak, ovakav rasplet nije iznenađenje, ako imamo u vidu Ilićev gol koji je postigao u 90. minutu polufinala Kupa protiv Čukaričkog, gol odluke za plasman u finale, ali i njegove igre tokom prolećnog dela sezone.

Posle potpisivanja ugovora, Ilić se oglasio izjavom za zvanični klupski sajt i tom prilikom otkrio ko mu je pomogao da promeni odluku o penzionisanju.

''U ovom trenutku ovako je najbolje za Partizan, igrače i mene. U dogovoru sa porodicom doneo sam odluku. Osetio sam ujedno  i podršku navijača, trenera (posebno Rankovića i Delibašića) i njihovu želju da igram još malo. Još  uvek značim timu i to je najvažnije!'', zaključio je Ilić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Stojanovic_fb
Tuesday, 15.05.2018
13:37

Sale majstore, kralju, legendo PARTIZANA. Znaj da su svi koji vole partizan naj srecniji zbog ove tvoje odluke! NAPRED PARTIZAN

avatar
trifun
Tuesday, 15.05.2018
07:06

Priznajem da je bio igrač ,ali da je promislio koliko je vremena proveo ove sezone u igri batalio bi on fudbal.I sad jedno poredjenje,i Totiju je bilo teško da se povuče pa je to učinio.A razlika izmedju Totija i Ilića ko nebo i zemlja.A šta ako dodje novi ambiciozni trener od Ilićevog pojavljivanja u timu ništa.Mene lično bi bilo sramota ostalih fudbalera,ne samo u Partizanu već i otalih klubova,kao i bivših fudbalera istrajavati na odluci da se ugovor produži.Po Saši Iliću,on je sve a ostali ništa.

avatar
Partibrejker
Monday, 14.05.2018
19:49

Bolje Sale za 100-150 po sezoni nego recimo Suma.

avatar
scofield
Monday, 14.05.2018
19:12

On ne moze da stoji na nogama a jos produzio ugovor. Primace platu i sedeti na klupu bas ga briga.

avatar
Giorgio
Tuesday, 15.05.2018
19:20

Najzad jedan pametan komentar.Shvati njegov drugar je sportski direktor.Moze im se.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 14.05.2018
19:05

E ovo je legenda i covek koji voli Partizan, on je za svaki rispekt i pohvalu. Svestan je da za neki veci klub nema kvalitet, ali za nasu ligu je velemajstor i tu se najbolje pokazao. Nazalost malo je ovakvih danas jer svaki igrac da li iz Zvezde i Partizana kad odigra jednu sezonu dobro ode preko sedi na klupi 2-3 sezone dok mu ugovor traje i onda se opet vrati u Zvezdu ili Partizan da ozivi karijeru i ako opet odigra dobro sezonu opet ode u inostranstvo i nestane. Ja sam bas zbog toga protiv da se opet takvim igracima daje sanse jer su nezahvalni i ne znaju da cene sta im pruze Zvezda i Partizan. Svaka cast Sale iako sam Zvezdas tebe cenim jako, voleo bih da i mi nekad u buducnost imamo takvog igraca kao sto si ti, ali sad svi trce za nekim velikim parama, iako igraci Zvezde i Partizana imaju plate mesecne od 5000€-25000€ sto su u Srbiji ozbiljne pare, a gde su jos bonusi...

avatar
SvetskiSampion
Monday, 14.05.2018
16:59

Ilic je najkvalitetniji trenutno u timu , logicna odluka.

avatar
JAKOBREEE
Monday, 14.05.2018
16:08

Brat Sale kondiciju nije izgubio, jer je nikad nije ni imao niti je bio brzi u 22 god a znanje i klasa ne gube se tako lako tako da po meni Sale moze da igra i sa 52 god i ima i dalje da cepa .