Oglasio se sudijski ekspert, dići će se prašina zbog Jovića!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.03.2022.
20:40
Izvor: Sportske.net

Potpuno druga ocena u odnosu na prošlo kolo.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sudijski ekspert Zdravko Jokić, koji je pre nedelju dana poručio da nije bio penal za Partizan protiv Spartaka u Subotici, sad je porulio da su crno-beli oštećeni protiv Napretka u Humskoj.

Partizan je u nedelju popodne ostao bez dva pobeda protiv superligaša iz Kruševca, što je već danas iskoristila Crvena zvezda i preotela mu prvo mesto.

Meč protiv Napretka obeležila je i sporna situacija prilikom starta nad Nemanjom Jovićem, a konačan sud iz studija Arene sport dao je Jokić.

"Arbitri imaju nove instrukcije kada je reč o dužini i intenzitetu prekršaja. Ovde ne možemo da ocenimo intenzitet faula, ali vidi se da ovo nije kratko povlačenje. Dakle, pogledajte kretanje Jovića. Korak, dva, tri, a povlačenje traje. Čak se u jednom trenutku vide dve ruke. Dakle, ne možemo da govorimo o hvatanju i puštanju. Vidi se da je igrač Partizana usporen, i da zbog toga nije mogao da stigne loptu", primetio je Jokić, a zatim došao do konačnog zaključka.

"Jasno je da je ovo prekršaj, sudija je taj detalj gledao sa leđa. VAR se nije oglašavao. Igrač Partizana je usporen", naveo je Jokić.

Remijem protiv Napretka Partizan je dozvolio da ga Zvezda stigne i uprkos tome što imaju isti broj bodova, zbog poraza u večitom derbiju nastavak šampionata čeka na drugoj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke