Oglasio se Vazura! Da li vam ovo zvuči kao najava povlačenja, ili borbe za ostanak na funkciji?

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2024.
21:25
Izvor: Sportske.net

Potvrdio je datum održavanja vanredne sednice Skupštine kluba.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Partizan je danas ozvaničio dogovor sa Savom Miloševićem, koji će od ponedeljka stupiti na dužnost šefa stručnog štaba posle odlaska Aleksandra Stanojevića, ali još uvek nije izvesno da li će uskoro doći i do promene klupskog rukovodstva posle katastraofalnog učinka crno-belih od početka tekuće sezone.

Danas se pojavila informacija da će se 11. oktobra biti održava vanredna sednica Skupštine kluba, a u izjavi za ''Telegraf'' je generalni direktor kluba Miloš Vazura potvrdio tu vest.

''Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra'', istakao je Vazura.

On se zatim osvrnuo na medijske spekulacije o promenama u klubu, a već se pominje ime Rasima Ljajića kao potencijalnog novog predsednika Partizana.

''S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima'', uverava Vazura.

Trener Stanojević je prihvatio odgovornost za slabe rezultate i odmah je podneo neopozivu ostavku. A kako Vazura doživljava prihvatanje sopstvene odgovornosti?

''Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove'', zaključio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke