"Ognjen Vranješ? Takvi ne bi smeli da imaju pristup Partizanu!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 31.05.2023.
10:11
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler Partizana nema dilemu.

Epa/Christian Hofer
Epa/Christian Hofer

Povezane vesti

Otkako se u javnosti pojavila informacija o mogućem dolasku Ognjena Vranješa u Partizan, navijači "crno-belih" jasno su stavili do znanja upravi kluba da ga ne žele u timu.

Problem nije činjenica da je tokom karijere nastupao i za najvećeg Partizanovog rivala Crvenu zvezdu, već to što je u nekoliko navrata prilično negativno govorio o "crno-belima" i ljudima unutar kluba.

U intervjuu za Nogomaniju, nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni defanzivac Teleoptika Bojan Ostojić smatra da Vranješu ne treba dopustiti da dođe u Partizan.

"Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti.

Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba", rekao je Ostojić.

Prethodno se oglasio i sam Ognjen Vranješ koji je negirao takve izjave, ali navijači ne odustaju od svoje namere da odvrate čelnike kluba od njegovog angažovanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke