Ohi danas ponovo blista, ali to je loša vest za Zvezdu?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.07.2021.
18:43
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se nešto drugo...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

''Veliki deo posla, možda i ceo posao je urađen, ali prelazni rok je živa stvar. Tim je kompletiran, videćemo za Ohija još. Ako ne odigra tu utakmicu za Molde 22. jula u kvalifikacijama za Ligu konferencija, onda ostavljamo prostor da ga dovedemo za treće kolo'', rekao je 8. jula generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na kraju priprema ekipe u Austriji.

Došao je i taj dan, Molde je danas startovao u kvalifikacijama za Ligu konferencija, rival mu je švajcarski Servet, a Ohi Omoižuanfo ne samo da predvodi napad Moldea na ovoj utakmici, nego je ponovo zablistao i već u prvih pola sata upisao i asistenciju i postigao pogodak za vođstvo od 2:0.

Dakle, od dolaska Ohija u Zvezdu do kraja kvalifikacija ovog leta najverovatnije nema ništa, osim ukoliko bi crveno-beli želeli da pojačaju konkurenciju u napadu samo na domaćoj sceni.

Prema tome, sada je za očekivati da se Ohi na ''Marakanu'' preseli u zimskom prelaznom roku, a do tada će napad Zvezde predvoditi Dioni, Ben, Pavkov ili Krstović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke