Ohi odigrao svoje u Moldeu, stiže u Zvezdu znatno ranije?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.08.2021.
00:02
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.rs

Okolnosti su se promenile u proteklih nekoliko dana.

 EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag
EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag

Povezane vesti

Crvena zvezda od početka ove sezone ima problema sa napadačima, jer se Loi Dioni još uvek adaptira na novu sredinu i pored par postignutih golova u kvalifikacionim mečevima, a Pavkov je imao zdravstvenih problema, dok mladi Krstović nije na najbolji način iskoristio ukazanu šansu.

Zvezda je još pre par meseci osigurala i dolazak napadača norveškog Moldea Ohija Omoižuanfoa, ali tek na zimu. Ipak, prema poslednjim informacijama koje je večeras preneo portal ''RSB'', taj transfer bi mogao da se ubrza i da Ohi već ovog leta obuče crveno-beli dres.

On igra u velikoj golgeterskoj formi ovog leta, Zvezda želi što pre to da iskoristi, a Molde je odbijao da ga ranije pusti pre svega zbog borbe za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Međutim, norveški tim je ispao u trećem kolu kvalifikacija od Trabzona, a s obzirom da bi Ohi imao pravo nastupa u grupnoj fazi za Crvenu zvezdu, bilo bi fer od Norvežana da mu toi omoguće.

Molde je večeras igrao prvenstveni meč protiv Vikinga, izgubio je 3:2 iako je vodio sa 2:0, a Ohija nije bilo ni na terenu, ni na klupi za rezerve.

Deluje da je to još jedan znak da je transfer u Zvezdu veoma blizu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke