Ohi se pozdravio: "Navijači, zbog vas ne mogu biti ljut ili da mrzim klub"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 30.08.2022.
23:15
Izvor: Sportske.net

Oproštaj.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Norveški napadač Ohi Omoijuanfo uputio je reči pozdrava navijačima Crvene zvezde povodom svog odlaska iz kluba.

Ohi će postati novo pojačanje Brondbija u transferu vrednom 1.000.000. Odlazak iz Crvene zvezde usleio je devet meseci pošto je obukao crveno-belu opremu i to kao besplatna akvizicija.

Započeo je dobro, da bi potom delio minutažu sa Milanom Pavkovom, a od početka aktuelne sezone bio je u drugom planu Dejana Stankovića. Zaigrao je protiv Javora kod Miloša Milojevića i bio strelac, ispostaviće se, poslednjeg gola u dresu Crvene zvezde.

Za njega je odlazak vrlo emotivan. Čitavu poruku posvetio je navijačima koji su ga podržavali otkako je stigao.

"Ne znam ni kako da počnem... Tako sam vam zahvalan. Navijači Crvene zvezde hvala vam puno na strpljenju i ljubavi. Vidim svu podršku i poruke koje mi šaljete i ovo me čini još tužnijim što vas ostavljam. Zaista ste me naterali da se osećam kao kod kuće i zauvek ću vam biti zahvalan. Zauvek ću vas imati u srcu i zbog vas nikada ne mogu da budem ljut ili da mrzim ovaj klub. Tužan sam što se stvari ovako završavaju i ne mogu da se oprostim kako treba od tebe. Još jednom želim da vam se zahvalim i želim vam sve najbolje neka vas bog sve blagoslovi i sigurno ćemo se ponovo sresti", poručio je Ohi.

U Zvezdi je odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i 12 puta tresao mreže rivala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke