Ohi se već sprema za inicijaciju, pevaće na srpskom!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.12.2021.
12:56
Izvor: Sportske.net

Obećanje će biti ispunjeno i jedva čekamo da ga čujemo.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Ohi Omoižuanfo zna i neku reč srpskog jezika.

Dokazaće to kada bude prezentovan igračima, odnosno novim saigračima u Crvenoj zvezdi. Popularna "inicijacija" je običaj i u srpskom klubu, pa će Ohi pevati pesmu na našem jeziku.

To je u razgovoru za "Kurir" potvrdio i Miloš Crnogorac, čovek koji je veoma dobar prijatelj Ohija.

Šta kaže o njegovom dolasku u Zvezdu?

"Ohi je svestan da dolazi u ogroman klub! Baš tako doživljava Crvenu zvezdu. Jedva čeka da dođe! Čuo je za Zvezdine navijače, ambijent i atmosferu koju prave na stadionu. Dejan Stanković mu mnogo znači. Veliko je ime u fudbalu i srećan je što će raditi sa njim. Zanimljivo, Ohija je u Moldeu trenirao Ole Gunar Solšer, a sada ga čeka Stanković, dva velika imena svetskog fudbala", rekao je Miloš, inače Srbin koji je prošao mlađe selekcije Norveške.
Dobro je Ohi pripremljen za Srbiju.

"Rekao mi je da je spreman za sve što ga čeka u Srbiji. Svestan je koliko može, hoće da igra za Zvezdu. Imao je letos i druge ponude, ali je Zvezda njegov izbor. Ogromna mu je želja da zaigra u Ligi šampiona. Pre Nove godine doći će u Beograd. Naš zajednički prijatelj El Junusi ga je takođe učio srpskom. Zezaju me tako, preko naše "vots ap" grupe. Zovu me, pozdrave na srpskom, nekad sočno opsuju, pa se smeju", rekao je Miloš.

Što se tiče srpskog jezika, izgleda da neće biti veliki problem za Ohija.

"Ohi zna srpski jezik, tačnije, više razume, nego što ga govori. Što se tiče Zvezde, sve prati. Gnjavio me je šest meseci da mu pričam o Zvezdi. Ovde je teško pratiti utakmice iz Srbije, pa sam mu tražio video strimove. Igra utakmicu sa Moldeom, a dva ili tri sata pre toga gleda Zvezdu. Eto, toliko je posvećen novom klubu", rekao je Crnogorac.

Kako su se upoznali?

"Ma, smešno je bilo. Priča za neki film. Bilo je to na jednom lokalnom turniru, kada smo obojica imali 15 godina. U mojoj ekipi igrao je El Junusi, čuveni reprezentativac Norveške, danas igrač Sautemptona, inače moj najbolji prijatelj! I sad... Kako smo se Ohi i ja upoznali? Ja sam golman, ali volim da driblam. Dobijem loptu i vidim da Ohi trči prema meni. lako ga predriblam, on me udari. Otrpim... Opet ista situacija i opet me udari, ali žešće. Ja ga opsujem, onako po srpski... A, on se okrene i kaže mi - pazi šta pričaš! Na srpskom! Ja u čudu! Ne verujem šta mi govori", rekao je Miloš.

Čekamo da vidimo i tu inicijaciju.

"Pre neki dan, izašao je njegov intervju u jednim norveškim novinama. Obećao je da će na inicijaciji u Crvenoj zvezdi pevati pesmu na srpskom. Nadam se da će biti video, da to vidim, pa da se smejem", rekao je Crnogorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke