Omraženi arbitri na jugu Srbije sude "večitima" u narednom kolu Super lige!

Autor: Lazar Nikolić
petak 15.03.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Neće imati nimalo lak zadatak.

2020 Irfan Licina/Starsportphoto ©
2020 Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mnogo se govori o sudijama na utakmicama Super lige Srbije u poslednje vreme, a arbitrima u zemlji sve je teže i teže pod velikim pritiskom kojim su konstantno izloženi, posebno na utakmicama "večitih" rivala i lidera na tabeli Crvene zvezde i Partizana.

Veliku odgovornost da sude "večitim" rivalima u 26. kolu šampionata imaće Jovan Šegrt i Predrag Janjuš.

Šegrtu je poveren derbi kola u kojem najbolji tim prvenstva od starta prolećnog dela sezone Radnički iz Kragujevca gostuje aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi u nedelju od 16 sati na "Marakani".

Šegrt je bio u žiži pre samo dva kola kada je posle meča između Železničara i niškog Radničkog u Pančevu tadašnji trener Nišlija Nikola Trajković revolitiran arbitražom podneo ostavku i izjavio da više nikada neće raditi u domaćem fudbalu.

Što se Janjuša tiče on će biti na centru u Lučanima gde gostuje Partizan. Ovaj sudija već je ove sezone sudio crno-belima i to u remiju u Humskoj protiv Radničkog iz Kragujevca kada je meč završen rezultatom 3:3.

Ako Nišlije po dobrom ne pamte Šegrta, Janjuša ne vole u Surdulici. Iz uprave kluba sa juga Srbije prošle sezone bilo je kritika na račun arbitraže tada debitanta u Super ligi Janjuša posle utakmice protiv Čukaričkog, zbog čega su Surduličani pisali i zvanično saopštenje.

Utakmica Mladost Lučani - Partizan igra se pre Zvezdine, od 13.30 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke