Omri Glazer u Francuskoj, Zvezda vraća Borjana?!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 28.04.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Zvezda ostaje bez važnog šrafa?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda već neko vreme razmišlja o potezima na tržištu za narednu sezonu.

Aktuelna se bliži kraju i Crvena zvezda je na dobrom putu da odbrani duplu krunu po treći put u nizu. U sezoni u kojoj je smenila Baraka Bahara i vratila Vladana Milojevića, Crvena zvezda ipak kampanju može da okarekteriše kao uspešnom ukoliko se dogode dva domaća trofeja.

Ali, aktuelna ekipa će pretrpeti nekolicinu promena i krenuće se od gola na kojem trenutno stoji fenomenalni Omri Glazer. Izraelac je pun pogodak kada je reč o transferu Zvezde iz prethodnog leta, brani čitave sezone maestralno i otuda interesovanja iz inostranstva. Pominjala se Sevilja, ali kako "Sportske.net" saznaju, u igri je i jedan klub iz Francuske i vrlo ozbiljno je zainteresovan da ga angažuje.

Kako javlja "Informer", u slučaju da Omri Glazer ode iz Crvene zvezde, klub planira da sa pozajmice iz Slovana vrati Milana Borjana, ali ne i da mu obeća mesto prvog golmana. Štaviše, kako će Zoran Popović izvesno ponovo napustiti "Marakanu", Zvezdi će biti neophodan novi čuvar mreže, a to bi mogao biti Veljko Ilić iz TSC.

Mladi golman je neko ko ima perspektivnu budućnost iz ove tačke gledišta, za njega se nedavno interesovao i Udineze, no do ozbiljnijih kontakata ipak nije došlo. On bi u teoriji mogao da ima prednost u odnosu na Borjana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke