On baš poznaje Belgijance i kaže: "Partizan ima dva velika hendikepa!"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.09.2020.
23:58
Izvor: Sportske.net

Jasna poruka za crno-bele na šta da obrate pažnju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Retko ko može našoj publici bolje predstaviti belgijski Šarlroa od Ivana Vukomanovića, stručnjaka za belgijski fudbal i čoveka koji je vodio Standard iz Liježa.

Nakon što je nahvalio ekipu Šarlroa, Vukomanović je istakao i da Partizan ima na šta da se osloni u ovom duelu.

"Ono što predstavlja prednost Partizana je iskustvo igranja na međunarodnoj sceni, što Šarlroa nema. Crno-beli imaju individualce, koji veoma dobro znaju da igraju ovakve mečeve. Natho, Marković, Suma - sve su to igrači koji bi trebalo da nose ekipu na terenu sutra uveče", kaže Ivan Vukomanović za "Novosti".

Ističe i da igraju u formaciji 4-4-2 i da imaju veoma brze fudbalere.

"Sjajno igraju godinama unazad i to je stiglo na naplatu. Vlasnici kluba su Iranci, imaju fenomenalne prodaje, kao što je bila prodaja napadača Osimena u Lil ili Malinovskog ranije, a da ekipa ne trpi zbog toga. Moj utisak je da je u duelu sa njima, sve moguće. Ako im se sve otvori po željama, mogu da vas "ispraše" 6:0, a ako loše započnu meč, lako će izgubiti 3:0.

Moje je mišljenje da će pustiti loptu Partizanu i vrebati svoje šanse. Ono na šta bi trebalo posebno obratiti pažnju, jeste koncentracija na sredini terena. Kada osvoje loptu, ekstremno su opasni i brzi
", kaže on.

baner

Imao je i savet za crno-bele.

"Nikako ne smeju da upadnu u brzu tranziciju. Oni polažu nade da Partizan nema snage da igra jake utakmice na svaka tri, četiri dana, što je kod njih nešto najnormalnije. Hendikep crno-belih je to što nemaju brzinu i snagu, zato će morati da se nametnu iskustvom"
, rekao je Vukomanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Thursday, 24.09.2020
07:20

Partizan ima hendikep od pocetka prvenstva ODBRANA svaki klub moze da mu da tricu dzabe napad ako da dva a primi tri Novi Pazar,Vosa itd.Cvrsta odbrana jedino resenje

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Wednesday, 23.09.2020
17:36

Lepo je započeo misao samo ga nije završio. Šarloa igra regularnu ligu gde sudije ne štite i favorizuju bunkere, već ih kažnjavaju žutim i crvenim kartonima za tuču kojom bi branili 0:0, u SL svi protiv Partizana igraju bunker i svima je dozvoljeno da tuku, vuku, guraju, simuliraju, izležavaju se, obaraju tempo, a što je najvažnije igra se samo na jednoj polovini (polovini protivnika Partizana). U tome je prednost Šarloa.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 24.09.2020
23:33
avatar
Dorotej
Wednesday, 23.09.2020
11:47

Svaki tim ima hendikepe. Zato ne treba plašiti Partizan, nisu ni ti Belgijanci "baba Roge". Imaju i grobari adute. Može sudija da odsvira neki penal. Zezam se. Par igrača Partizana mogu da reše utakmicu sa dobrom kontrom (Natko ima odlične duge lopte), ostalo vreme neka parkiraju autobus zbog kondicije, ako je istina da ne mogu da istrče celu utakmicu.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 23.09.2020
09:41

Nama odgovara vise kada protivnik vodi igru, ako mi budemo vodili igru Urosevic i Miljkovic ce sve lopte vracati pozadi, tako da cemo tesko proci sa takvim bekovima

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 23.09.2020
04:25

Vukomanovića za trenera Zvezde!

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 23.09.2020
02:59

50 % igrača Partizana nemaju ništa drugo nego brzinu, ovaj je možda stručnjak za Belgijski fudbal, ali za srpski svakako nije