On bi trebalo da bude prvo zimsko pojačanje Partizana, Italijani kvare posao?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net

Hoće li Partizan na zimu ostvariti svoju letošnju želju?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Otprilike mesec i po je ostalo do kraja jesenjeg dela sezone, ujedno i do prvih konkretnih poteza kada su u pitanju zimski transferi na domaćoj sceni.

Od učinka u Grupi L Lige Evrope, gde crno-beli trenutno zauzimaju treće mesto i bore se za plasman u nokaut fazu, kao i bodovne razlike u odnosu na Crvenu zvezdu polovinom decembra, zavisiće i potezi uprave kluba tokom zimskog prelaznog roka.

Ali, utisak je da će jedno ime u svakom slučaju biti u planovima crno-belih, a to je iskusni štoper Slobodan Rajković.

On je još letos, na kraju letnje pijace trebalo da pojača Partizan, ali je došlo do neočekivanih administrativnih problema na koje crno-beli nisu računali (sećate se ograničenja iz FSS o broju slobodnih igrača koji po završetku prelaznog roka mogu da se angažuju, a Partizan je već doveo slobodnog Lazara Makovića), pa je posao morao da bude prolongiran do zime.

Rajković je ove jeseni bez kluba, nestrpljivo čeka predstojeći prelazni rok, ali prema informacijama iz Italije, koje prenosi ''Tutomerkato'', Partizan će imati konkurenciju od strane bar dva italijanska kluba.

Pomenuti izvor navodi da su za Rajkovića interesovanje pokazali članovi Serije B, Benevento i Krotone, trenutno dve vodeće ekipe u pomenutom takmičenju, ali sumnjamo da će oni imati šanse u trci sa crno-belima, pogotovo ukoliko Partizan izbori ''evropsko proleće''.

Inače, tridesetogodišnji Rajković je odlično poznat italijanskoj fudbalskoj javnosti, s obzirom da je tri godine nosio dres Palerma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Monday, 28.10.2019
16:00

E ako su nam Benevento i Krotone konkurencija treba da se ugasimo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
23:32

Svi ti klubovi iz takvih zemalja imaju dovoljno sponzora i dovoljno poštenog suđenja zbog kojeg ne ostaju bez bodova, plasmana i novca da mogu da plate više od Partizana kojeg urnišu u Srbiji koliko god mogu. Onda zavisi od igrača da li juri novac ili karijeru. Suma je imao veću ponudu od zvezde diskecije pa je pre para odabrao karijeru, nakon što se poigravao s igračima Mančester Junajteda pljušte ponude za njega, a da je otišao kod zvezde diskrecije verovatno bi završio kao Ivanić. Srećan Ivanić svima koji slave ahahahaha

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
10:53

Samo da smo dan ranije doveli LM...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
10:45

Ako prelazni rok bude zavisio od kreiranih tabela u SL i LE od strane sudija FSS i UEFA na koje Partizan ne može da utiče onda se samim tim Partizan ne pita ni u vezi prelaznog roka već se pitaju oni koji ga kradu koliko će mu ostaviti za prelazni rok.

avatar
Man united
Monday, 28.10.2019
16:07

А ко вас то краде? Никад скупље играче нисте доводили. А приходи су слабуњави. Кад вас краду, како ви уопште приуштите такве играче?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
23:29

Da 5-okraka nije pokrala Partizanu 4 LŠ sada bi dovodio mnogo bolje igrače, samo u poslednjih 6 sezona 5-okraka je nameštanjima i lopovlucima ISISala preko 100 000M € što od Evrope što od transfera. Prihodi su normalni, ali su slabi za političku ljubimicu, državni projekat, srpske Galaktičare.