On je buduća ''desetka'' reprezentacije Srbije? Tražili ga i Zvezda i Partizan, potpisao za Radnički!

Autor: Darko Mitrović
petak 11.03.2022.
17:13
Izvor: Beta

Zimus se dosta pisalo o ovom momku tokom prelaznog roka, zainteresovani su bili i naši najveći klubovi.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Radničkog iz Niša Stefan Mitrović produžio je danas ugovor sa tim klubom, pa će na Čairu ostati i naredne dve godine.

Mitrović je u Radnički stigao 2019. godine i preko omladinske selekcije stigao do prvog tima i mlade reprezentacije Srbije.

"Izuzetno mi je drago što ostajem u Radničkom. Sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom imam sjajnu saradnju i oko novog ugovora smo se bukvalno dogovorili za pet minuta", rekao je Mitrović, prenosi klub.

Mitrović je naveo da je ove zime bilo "nekoliko ponuda".

"Međutim, smatramo da je najbolje da ostanem ovde i da nastavim da se izgrađujem kao igrač i pomažem klubu da ostvari svoje ambicije. Ovde mogu još puno da napredujem, Radnički je prava sredina za razvoj mladog igrača", rekao je on.

"Za vrlo kratko vreme sam od omladinca došao do seniorskog sastava i prvog tima kluba. Saradnju produžavamo na obostrano zadovoljstvo", dodao je on.

Naveo je da, pre svega, želi da sa Radničkim izbori plasman u evropsko takmičenje na kraju sezone.

"Sve ovo mi mnogo znači, klub je prepoznao moj talenat i zalaganje i na meni je da to ukazano poverenje sada još više uzvratim na treninzima i utakmicama", rekao je Mitrović.

Mitrović je istakao da iz Radničkog želi da stigne do A reprezentacije Srbije.

"Odbio sam poziv A tima Kanade, jer verujem da će u budućnosti za mene biti mesta u našoj seniorskoj reprezentaciji. Ja ću se maksimalno potruditi da svojim igrama, pristupom i rezultatima to i zaslužim", rekao je on.

"Voleo bih da, poput Dragana Stojkovića Piksija, i ja postanem 'desetka' reprezentacije, da fudbalski svet priča o još jednom igraču Radničkog iz Niša sa takvim poštovanjem. On je bio uzor i kao igrač i kao trener, sa svojom pobedničkom vizijom i pristupom fudbalskoj igri", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke