On je Piksijevo najveće iznenađenje: ''Kad sam jutros video poruke...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.05.2024.
19:45
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Mnogi su očekivali Erakovića na spisku, ali selektor se odlučio za štopera TSC-a.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Spisak igrača koje je selektor Dragan Stojković Piksi izabrao za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj fudbalska je tema dana, pa je sve više i reakcija na Stojkovićev izbor.

Ako bismo mogli da za nekoga kažemo da je iznenađenje na ovom spisku, to bi mogao da bude štoper TSC-a Nemanja Stojić, koji je dobio prednost u odnosu na prvotimca ruskog Zenita Strahinju Erakovića.

Stojić je svoje prve utiske o odluci selektora da ga povede na EURO izneo u izjavi za ''TV Arena sport''.

"Iskreno, potajno sam se nadao da ću dobiti poziv za Nemačku. Znam da iza sebe imam dobru sezonu, a kada sam već bio na širem spisku postojala je nada da ću se naći i na ovom skraćenom, mada sam bo svestan da će to biti teško. Imao sam informaciju, kao i svi, da će selektor spisak saopštiti danas, a kada sam jutros video veliki broj poruka i propuštenih poziva, znao sam da je to to'', rekao je Stojić.

Selektorovu odluku vidi i kao priznanje svom klubu na odličnom radu u prethodnom periodu.

"Koliko sam ja srećan što sam dobio poziv, tolko su i svi u klubu, To je potrvda da se u TSC-u dobro radi, da smo imali odličnu sezonu i da smo na dobrom putu. 

Nisam neko ko je sklon tremi i ukoliko dobijem priliku da zaigram na nekom meču, a nadam se da hoću, biću spreman da pomognem i da uradim sve ono što selektor Stojković bude tražio od mene. 

Već sam imao priliku da radim u reprezentaciji, pozanjem igrače i neće mi biti problem da se prilagodim", uverava Stojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavoljub
Wednesday, 29.05.2024
08:53

Nigde nema Partizanovih igrača,sramota selektoru,bruka zato tako i prolaziš,ništa i sada nećemo da uradimo