Oni moraju da paze - Stanković bi mogao da ima ozbiljan problem u revanšu sa Rendžersom!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 07.03.2022.
14:45
Izvor: Sportske.net

Ovi igrači moraju da paze.

2021 Srdjan Stevanovic
2021 Srdjan Stevanovic

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u osmini finala Lige Evrope u četvrtak očekuje meč sa Rendžersom na stadionu "Ajbroks".

Nakon što su odmarali u prethodnoj rundi, čekali, a potom i dobili protivnika, igrači koje sa klupe predvodi Dejan Stanković će u sredu otputovati u Škotsku gde će dan kasnije izaći na megdan slavnom Rendžersu.

Mnogi detalji mogli bi da reše pitanje prolaska nekog od ova dva tima u četvrtfinale, a svakako da se izdvajaju potencijalne suspenzije. Kartoni su se preneli iz grupne faze i u Crvenoj zvezdi ima razloga za brigu s obzirom na to da bitnim igračima preti izostanak na revanš utakmici ukoliko budu neoprezni u Glazgovu.

To su Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić i Milan Pavkov. Katai je sa tri gola protiv Novog Pazara režirao sjajnu sopstvenu, ali i timsku uvertiru pred Rendžers, Ivanić je takođe pokazao pravovremeni povratak u golgetersku formu, a ne treba trošiti reči na to koliko je Milan Pavkov bitan za napad crveno-belih, posebno kada ne ide i kada se zna da će duel igra protiv Škota biti jedan od važnih faktora utakmice. 

Kada je u pitanju Rendžers, moraju da paze Alfredo Morelos, koji je jedan od najboljih igrača ekipe, zatim Lundstram i Sakala.

Meč je na programu u četvrtak od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke